pentairСистемата Pentair ви предлага всички основни функции на автоматичен контрол на филтрацията в басейна.

Пълната система включва автоматичен контрол на прочистване и контрол на филтриране на помпата. Тя е лесна за инсталиране, лесна за работа, икономична и достъпна. Можете да спестите енергия с едноскоростни помпи благодарение на регулирането на температурата – предварително зададени режими „икономичен“, „къпане“, „отопление“, „обратно промиване“, които ще настроят помпата до желаната скорост в точното време.

Компактен интерфейсен модул, лесен за инсталиране в електрическо разпределително табло.

Управляващото устройство е лесно за работа.

Регулиране на скоростта, 4 режима на скорост и режими на период на работа (икономичен, къпане, отопление, обратно промиване, както и ръчно принуждаване, което може да отмени текущата програма по всяко време за използване.

Температурният контрол задава периода на филтрация в зависимост от температурата на водата в басейна.

Можете да програмирате обратно промиване и да работите с автоматичен вентил за обратно промиване.

Двоен контрол на традиционната система за отопление на вода (термопомпа, електрически нагревател …) и слънчева отоплителна система.

Екранът показва в реално време температурата на водата, режима на филтриране, оставащото време на програмата, текущото състояние на нагревателя, часа и датата.

Pentair ви позволява да контролирате и програмирате седмичното автоматично промиване с помощта на клапана Pentair Pro или друг автоматичен вентил за обратно промиване. Pentair ControlProTM автоматично избира „режим на високоскоростна помпа“ за по -ефективно обратно промиване. След края на обратното промиване помпата се връща към икономична и безшумна работа.

Защита на оборудването.

Когато температурата падне до 1 ° C (конфигурируемо), Pentair ControlProTM стартира помпите и циркулацията на водата предпазва тръбите от замръзване. Докато в други системи помпите работят непрекъснато, тази интелигентна система против замръзване ще включи помпата само за 20 минути на всеки 2 часа, като по този начин спестява енергия, като същевременно постига същите резултати. Когато е активирано автоматичното промиване, ще изключи системата за дозиране или пречистване на водата, за да избегне изтичане на вода или повреда.

Компактен, лесен за инсталиране и работа.

Интерфейсният модул е ​​инсталиран в електрически шкаф без външни кабелни връзки, управляващият блок може да бъде инсталиран на по -удобно място (техническо помещение или директно в къщата (или и двете), втора опция за управление – устройството може да бъде свързано за показване на температурата на водата в реално време, оставащото време на програмата, текущото състояние на системата и т.н.

Регулиране на температурата.

Когато използвате помпа с една скорост, Pentair ControlProTM автоматично настройва времето за филтриране спрямо температурата на водата и положението в басейна. Когато температурата е ниска или капакът е затворен, времето за филтриране се съкращава, като по този начин се изразходва по -малко енергия.