kragal-basein-3Басейнът сам по себе си е чудесно място за почивка, прекарване на време за добро използване и забавление. Но можете да получите максимално удоволствие и да удвоите ефекта от водните процедури, като монтирате водни атракции във вашия басейн. Днес можете да изградите басейн с различни атракции за басейна за всеки вкус и бюджет. Говорихме за това какъв вид басейни има в предишни публикации. В тази статия ви предлагаме да се запознаете с разновидностите на атракциите за басейна.

Противодействащите ви позволяват да разширите изкуствено границите дори на малък басейн. Принципът на тяхното действие е подобен на работата на бягаща писта във фитнеса, те образуват силен ток в басейна, устоявайки на което, вие плувате на едно място. Можете независимо да регулирате силата на потока на мехурчетата въз основа на собствената си физическа годност. Той ще служи като отличен симулатор, с който ще повишите издръжливостта и ще стегнете тялото. Освен това е забавна атракция в басейна за вашите деца!

Хидромасажът и въздушният масаж са мощни инструменти за пълно отпускане във вашия басейн. Въздушните мехурчета от системата за въздушен масаж ще обгърнат цялото тяло, ще облекчат мускулното напрежение, натрупаният стрес и ще ви потопят в състояние на блаженство и спокойствие! Хидромасажните устройства създават регулируеми подводни струи с мехурчета, които ще ви позволят да получите акупресура точно в басейна! Системите за воден масаж ще превърнат вашия басейн в мини спа.

Хидромасаж

Гейзерите са монтирани на дъното на басейна и подобно на системата за въздушен масаж генерират много мехурчета, осигурявайки ви прекрасен релаксиращ масаж на цялото тяло! Тази атракция за басейна ви позволява да масажирате добре краката си, където има точки, които са отговорни за функционирането на вътрешните органи. Мехурчетата, които се издигат от дъното на басейна, ще зарадват както деца, така и възрастни!

Гейзер

Водопадът – устройство от неръждаема стомана – ще украси вашия басейн. Това е красива декорация, която придава на басейна екзотичен вид. Тази атракция ще донесе много радост на всички членове на семейството. Освен това водопадът ще ви осигури и отличен масаж на раменете и шията.

Водопад

Слайдовете ще превърнат вашия басейн в мини-воден парк! Заслужава ли си да разкажем как децата обичат тази водна атракция! Можете да изберете пързалка в зависимост от вашите предпочитания – различни височини, наклони, с въртене или прави, отворени или под формата на тръба.

Горните атракции за басейна можете да получите в специализирани фирми за продажба и изграждане на басейни.

Цената на монтажните работи започва варират в зависимост от степента на сложност на монтажа на оборудването.

Ние от baseini.eu имаме над 15 години опит в изграждането на сглобяеми и модулни басейни. Разполагаме с най-добрите техници на този тип басейни и предлагаме богата гама от услуги,които са  свързани с тях. Дали ще реставрираме и обновим Вашия стар басейн или ще Ви направим нов, ние предлагаме решения и идеи. Всичко, което трябва да направите е да ни позвъните.