ovalen-basein-5

Наличието на басейн във вашия двор е чудесна врата за поддържане на редовен режим на упражнения; не само ви дава шанс да регистрирате някои сериозни обиколки по плуване за кардио, но също така ви дава шанс да изпълнявате и упражнения за съпротива.

Въпреки това, по-студеното време може да спре вашите дни на упражнения в басейна. Поддържайте басейна си по-топъл и по-светъл тази зима с тези удобни екстри за басейна:

Отопление

Искате ли да удължите сезона си на плуване? Вашите основни опции за отопление са газова, слънчева и термопомпа. Инсталирането на слънчева енергия може да бъде скъпо, но се плаща достатъчно скоро, тъй като нашият предимно слънчев климат ни позволява да използваме силата на слънцето постоянно, за да затопляме басейна.

Термопомпите са много енергийно ефективни и надеждни; докато газовите нагреватели предлагат най-бързия начин за отопление на вашия басейн.

Покривало за басейн ще помогне на вашия басейн да запази топлината. Те са чудесен начин да удължите сезона на плуване в по-хладните месеци. Това е особено полезно за тези, които разчитат на своя басейн като средство за редовно упражняване.

Осветление

Сега осветлението не отоплява директно басейна ви, разбира се; но го прави по-привлекателен, отколкото ако е останал тъмен, нали? LED е най-енергийно ефективният тип осветление на пазара в момента и се предлага в няколко цвята и нива на яркост.