Дали това е в полза на клиента? На пръв поглед  да, защото всеки се стреми да даде по-ниска цена от другия за един и същ продукт, дори на един и същ производител. Всъщност човек се обърква и не разбира кой на кого е дистрибутор и коя от десетте фирми ще обслужва басейна. Какво всъщност се случва и как да изберем ? Ето няколко съвета:

  • Има ли дадената фирма техници, които да направят от кашоните със стока басейн, който си го е представял клиента или просто му продават нещо, с уверението, че всичко е много лесно и може да се справи и сам. Обикновено след разочарованието идва и препращането на клиента по разни търговски отдели и никой не може да обясни същественото, а именно как да се направи басейна и къде е сгрешено.
  • Коя фирма производител стои за този продукт и има ли резервни части, защото нищо не е вечно. И най-важното е дали има специалисти, които могат след години да ремонтират басейна.
  • При избора на фирма е много важно тя да е специализирана и основната и дейност в уеб сайта да бъде басейни. Какво избирате – търговци или браншовици? Каква е връзката на телевизори и басейни, качени като артикул в един и същ онлайн магазин? От кое разбираме от телевизори, плюшени мечета или басейни? Или просто слагаме надценка и продаваме каквото ни попадне като гоним цена. Басейна е сериозна инвестиция и е хубаво човек да се довери на професионалисти.

Надяваме се, че сме ви били полезни!