proekt-za-baseinНадеждността и функционалността на басейна зависи изцяло от качеството на строителните работи за изпълнение на проекта, материалите и технологичното оборудване. Несъмнено експлоатационният живот на добре проектиран и монтиран басейн е дълъг, а експлоатацията е безпроблемна.

Проектирането на басейни е критична стъпка в строителния процес. За да се спестят време и пари, за да се предотвратят проблемите на следващите етапи – производството на купата, инсталирането и пускането в експлоатация на оборудването – зависи от добър проект.

Проектът е и документ, в който всички нужди и желания на клиента са формализирани, взети са предвид всички строителни стандарти.

Работейки по проекта, инженерите се занимават с изчисляване на натоварванията върху купата на басейна, посочват местоположението на елементите на водоснабдяване, циркулация и отопление на вода, вентилационни и въздушнообменни системи и филтрационна система. Разработването на басейна включва технически изисквания за условията на монтаж.

3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ В ДИЗАЙНА НА БАСЕЙН

Триизмерното изображение ви позволява да виждате обекта от всеки ъгъл.

Опитвайки различни текстури, можете да изберете цвят, размер, модел на облицовката, да изберете оптималната комбинация от материали. Избирайки опциите за осветление, можете да видите как ще изглежда басейнът при дневно и вечерно осветление, да изберете правилните осветителни тела.

Можете да изпробвате различни форми и конфигурации на склонове, да се уверите, че подходите към басейна са удобно разположени.

Като се има предвид басейнът, вписан в околния интериор или пейзаж, можете да осигурите правилното поставяне на зоната за отдих около него, мебели, спортно оборудване, да изберете правилния декор, растения и други детайли.

Такава работа изисква определено време, продължително изобразяване, но позволява на клиента да види пълна картина на готовия басейн. Това дава възможност да се направят корекции и да се вземат предвид всички желания преди започване на работа и поръчване на материали.

3D визуализацията ви позволява да премахнете грешките и неуспешните решения на етапа на проектиране и насърчава по -добро взаимно разбирателство между клиента и изпълнителя.

Проект за басейн

Дизайнът на басейна е дело на професионални специалисти.

Ние от baseini.eu имаме над 15 години опит в изграждането на сглобяеми и модулни басейни. Разполагаме с най-добрите техници на този тип басейни и предлагаме богата гама от услуги, които са  свързани с тях. Ние предлагаме решения и идеи. Всичко, което трябва да направите е да ни позвъните.