ovalen-basein-4x3Невъзможно е да се изгради басейн без нашите техници, които имат огромен опит със всякакъв вид басейни, от изграждането му до ремонт и поддръжка.  Представяме Ви най-доброто качество на европейския пазар – басейните на немския производител Trendpool. Като професионалисти в монтажа и ремонтите на сглобяеми и модулни басейни, ние Ви гарантираме, че продуктите, които предлагаме ще Ви донесат удоволствие в дългосрочен план. Всичко това придружено от професионализма ни е предпоставка за една страхотна атмосфера около прекрасния басейн!

 Дизайнът на басейна от нашите специалистите гарантирано ще осигури на бъдещия собственик по-ниски експлоатационни разходи, тъй като по време на планирането се обсъждат следните точки:

 • Осветление;
 • Функционалност;
 • Местоположението на големите растения;
 • Комуникации: канализация, водоснабдяване, електричество;
 • Посока на вятъра.

Всичко това може да бъде значително препятствие за доставката на басейна и доставката на строителните материали. Следователно монтажа на басейна става само след преговори и проектиране, което също влияе положително върху скоростта и качеството на изграждане на сложна хидравлична конструкция, която е частният басейн.

Изграждането на басейн е мотивация да водите здравословен начин на живот, да се занимавате с фитнес, да натоварвате тялото чрез интензивно плуване, както и да организирате свободно време за комуникация със семейството и приятелите. Готовите басейни винаги са въпрос на престиж за техните собственици.

Цялостно изграждане на басейни в София и цялата страна

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, но и с допълнителни услуги:

 • –  Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.
 •  – Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепятствено.
 • –  Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.
 • –  Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.
 • –  Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.
 • –  Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

 

Има разработен алгоритъм за поръчка и изграждане на пул, който е разделен на няколко етапа:

Среща в офиса на нашата фирма, на която се обсъждат разновидностите на басейните с клиента, асортимент от основно и допълнително оборудване и опции за изграждане на басейн.

Отпътуване на специалист към обекта за планиране на строителството в София или региона, като се вземат предвид всички желания на клиента.

Поръчка на вида на басейна: Кръгли басейни, овални басейни, басейни от EPS блокчета.

Нашият екип има изключително богат опит с всякакви видове басейни и не случайно сме избрали да бъдем партньори с немските басейни Trendpool. Те са изработени изключително качествено, което е задължително условие за нас, тъй като през годините разбрахме колко е важно всеки клиент да остане доволен. Опитът ни също показва, че удоволствието от басейна, който е с утвърдено качество, е по-дълготрайно.

Изработката и изкопаването на фундамента за басейна, фундаментът се прави на дъното на фундаментната яма, монтира се техническо помещение, извършват се комуникации: електричество, водоснабдяване, канализация до мястото на монтажа.

При доставката на басейна се вграждат елементи и запълване около него.  Инсталира се филтърната система и се тества.

Ние от baseini.eu имаме над 15 години опит в изграждането на сглобяеми и модулни басейни. Разполагаме с най-добрите техници на този тип басейни и предлагаме богата гама от услуги,които са  свързани с тях. Дали ще реставрираме и обновим Вашия стар басейн или ще Ви направим нов, ние предлагаме решения и идеи. Всичко, което трябва да направите е да ни позвъните.

Обадете ни се!