Стационарен басейн – потопете се в морето на удоволствието!

stacionaren-baseinСтационарният басейн е въплъщение на комфорт и удобство. Вече е трудно да си представим съвременните селски къщи и вили без изкуствените басейни.

Не само отделни лица поръчват декорацията на басейна, но и различни медицински и здравни заведения: домове за почивка, санаториуми, фитнес клубове, спа салони.

За каквато и да е цел строителството и укрепването на стационарен басейн има важни точки, които изискват внимателно проектиране и изпълнение.

Изграждане на стационарен басейн – професионалистите всичко могат!

Първо, както вече беше споменато, важно е да се определи целта на експлоатацията на басейна. Съгласете се, хидротерапията и активното плуване са напълно различни дейности. И съответно оборудването и разположението на стационарния басейн ще бъдат различни.

Например, малка купа е подходяща за подводен масаж, а дължина от поне 10 метра ще бъде достатъчна за редовни спортни дейности. И това ще бъде определящият фактор при вземането на решение кой дизайн да се избере.

Второ, мястото за изкуствен резервоар също трябва да бъде избрано правилно.

Трето, дизайнът. Едно от важните характеристика е естетическата на стационарния басейн за да доведе до релаксираща терапия от съзерцаването на красивата повърхност на водата и на прекрасно офорвения резервоар. Затова не пренебрегвайте услугите на префесионалистите.

Служителите от фирма baseini.eu имат над 15 години опит в изграждането на басейни. Разполагаме с най-добрите техници и предлагаме богата гама от услуги,които са  свързани с тях. Гарантираме разработването на подобен дизайнерски проект, който ще отговори на всички ваши лични представи за комфорт и красота. Ще бъдете доволни от допълнителната хармония и спокойствие.

Ако вече сте решили да станете горд собственик на оригинален стационарен басейн – специалистите от фирма baseini.eu очакват вашето обаждане или онлайн поръчка. Ние ще ви посъветваме по всички възникнали въпроси, подробно ще опишем процеса на издигане на конструкцията, хидро- и топлоизолация, ще ви разкажем как протича процесът на облицоване на купата с филм и много други.

Ние сме вашият надежден партньор на пазара за предоставяне на услуги за проектиране и изграждане на нови басейни. Представяме Ви най-доброто качество на европейския пазар – басейните на немския производител Trendpool, използването на най -висококачествени материали, точни опитни служители – всичко това ни позволява да говорим за надеждността и дълготрайността на извършената работа.

Направете прекрасен подарък за семейството си! Заслужавате най -доброто.