basein-mogila-3

И така, решихте да изградите свой собствен басейн. Изграждането на собствен басейн е чудесен избор за тези, които искат пълен контрол върху окончателния му стил и вид. Освен това строителите на собственици могат дори да спестят малко пари. Преди да започнете да изготвяте планове, разгледайте нашите съвети за строители на собствен басейн за вдъхновение.

Неща, които трябва да имате предвид при изграждането на собствен басейн

Изграждането на собствен басейн не е лесна задача. Трябва да вземете това решение само ако сте опитен изпълнител или сте изграждали басейни в миналото. В противен случай рискувате да загубите време и пари за безполезен проект. Ако планирате да изградите свой собствен басейн, уверете се, че спазвате цялото местно законодателство. Има правила, които уреждат това, което можете и какво не можете да правите. Винаги е добра идея да потърсите съвет от експерт, преди да започнете строителството.

Нагреватели за басейн за целогодишно плуване

Всички знаем колко студени могат да бъдат зимите в България. Басейнът е страхотна инвестиция за вашето семейство, но е лесно да се почувствате разочаровани, когато е твърде студено за плуване!

Когато проектирате басейн, защо не помислите за нагревател за басейн? Мощен нагревател може да гарантира, че вашият басейн остава на комфортна температура през цялата година.

С качествен нагревател за басейн никога няма да оставите времето да диктува кога можете и не можете да се насладите на плуване.

Ефектно осветление на басейна

Няма нищо по-ободряващо от нощното плуване. Плуването в тъмното обаче може да бъде опасно, а неосветеният басейн може да се превърне в опасен риск за падания. Ако изграждате басейн за дома си, трябва да помислите за осветлението на басейна. С правилната система за осветление ще можете да се насладите на плуване, независимо от времето на нощта! Осветлението се предлага в голямо разнообразие от цветове и стилове, така че можете да създадете уникален облик за вашия басейн. Светлините за промяна на цвета могат да създадат забавна и вълнуваща атмосфера за следващото ви парти на басейна.

Бъдете креативни и се забавлявайте

Когато сте изграждате сами вашия басейн, имате предимството на пълен контрол. Можете да решите стила и външния вид на вашия басейн. Защо не използваме възможността да проявим творчество? Не забравяйте да украсите! На разположение са широка гама от забавни аксесоари, които ще ви помогнат да се възползвате максимално от вашия басейн. Правилното осветление може да ви помогне да създадете забавна атмосфера за партита в басейна или да забавите нещата за романтично потапяне с партньора си! Можете дори да инсталирате високоговорители около басейна си, за да можете да слушате любимата си музика, докато се наслаждавате на плуване.