basein-pernik-finalВсе повече хора мечтаят да плуват в собствен басейн. Знаейки, че плуването насърчава здравето, тонизира мускулите, ви зарежда с добро настроение.

Подробности по строителството на басейн:

Освобождава се достатъчно място за строителство, парцелът се маркира.

Първо трябва да знаете: колко дълбоки са подводните води, какви са характеристиките на почвата.

Размерът и дълбочината зависят от тези данни.

Първият слой е трошен камък и пясък, върху този слой се излива тънък слой.Тогава започва най-важната част от арматурната клетка, след монтажа на рамката, кофражът се поставя във формата на предвидения басейн.

Ако басейнът има сложна форма, тогава трябва да го запълните наведнъж, за да избегнете образуването на херметичността. След това, след като сместа се втвърди, кофражът се отстранява.

Финалът на строителството е обработката и довършването на басейна. Избор на плочки или мозайки.

Заслужава да се отбележи, че басейнът се нуждае от грижи и това е като дезинфекция, подмяна на филтри, почистване на купата на басейна.

Изгодно е да поръчате басейн до ключ в нашата фирма!

Стационарните частни басейни вече не са лукс, изграждането им е обусловено от нарастващите нужди на хората и желанието им за достоен и комфортен живот. В тази връзка на пазара на труда се търсят квалифицирани специалисти, които са в състояние да поемат отговорностите на проектанти, строители в едно лице и да извършват изграждането на басейни до ключ. Трябва да се отбележи, че в този случай, както клиентите, така и комплексният екип, ангажиран с този вид работа, имат полза.

Каква е ползата за клиента?

  1. По правило басейните до ключ не се изграждат от частни лица или малки фирми, а от реномирани фирми, които имат съответните лицензи, работят официално и имат професионална репутация. Сътрудничеството с тях се осъществява въз основа на договор, който включва пълен списък на планираните работи и изключва големи непредвидени разходи.
  2. Фирми, които са готови да извършат изграждането на басейни от нулата до завършване, освобождават собственика от търсенето на дизайнери, строители и специализирано оборудване, материали и инструменти. Изключва разходите за множество телефонни обаждания, транспорт и други режийни разходи.
  3. Пестенето на време е едно от най-важните предимства на работата с една фирма.
  4. Осигуряването на качеството се дава от една организация – производителя, а в случай на неизпълнение или недостатъчно качествено изпълнение на каквито и да е клаузи на договора, ще се предявяват претенции само към едно юридическо лице. Следователно, в случай на съдебни спорове съдебните разходи ще бъдат сведени до минимум.

Освен оптимизиране на материалните разходи при изграждането на басейни до ключ, клиентът има и основната полза – спестени нерви и здраве. Специалистите-професионалисти на нашата фирма са готови да дадат съвети за довършителни работи и проектиране, да поемат върху себе си решаването на много правни въпроси с организации, съгласуването с които е задължително при изграждането на обекти от този тип.