Тук би било съвсем уместно да перифразираме фразата: „Басейнът не е лукс, а средство за разнообразяване на свободното време“. Възможността да излезете и да плувате, струва много: това е и релаксация, и оптимална физическа активност, и възстановяване, и начин да се охладите малко, когато жегата стане непоносима. Дори само да седите и да гледате лекия бриз, който причинява вълнички във водата, е приятно и много успокояващо.

Има популярно схващане, че басейнът е много скъпо удоволствие. Това обаче не е така: колкото повече предложения се появяват на пазара, толкова по-демократични стават цените и толкова по-голям е изборът на опции във всички ценови категории. Можете да построите огромен басейн, предназначен за голям брой хора, с мощна система за филтриране на вода и друго сложно оборудване, или можете да поставите удобен и безопасен рамков басейн, с който да откъснете децата си от джаджи и да се охладите в горещото време.

Какви изкуствени басейни могат да бъдат монтирани?

Можете да закупите всичко за изграждането на басейн с добър избор на оборудване, аксесоари, от покритие с PVC фолио до дънни гейзери и системи за отопление на вода. Има много варианти на изкуствени резервоари, които заслужават внимание. И така, нека започнем:

  • СПА басейни;
  • рамкови басейни, както и модели от фибростъкло, композитни купи;
  • езера;
  • невероятни решения с гейзери, въздушни масажни легла, трамплини.

Наличието на преливник, дизайнерски решения, когато водната повърхност на изкуствен резервоар се слива със синьото на небето – има огромен брой опции от бюджетни до изключителни.

Предлага се огромна гама от продукти, които са подходящи за басейни. Всички продукти са с гаранция.

Ние от baseini.eu имаме над 15 години опит в изграждането на сглобяеми и модулни басейни. Разполагаме с добър екип от техници на този тип басейни. Предлагаме богата гама от услуги, които са  свързани с тях. Може да реставрираме и обновим Вашия стар басейн, да изградим нов. Предлагаме консултации, решения и идеи. Всичко, което трябва да направите е да ни позвъните.