Плувният басейн ви дава възможност да се отпуснете, да се насладите и да се отпуснете във водата напълно, призовават сервизният отдел на фирма за сглобяеми басейни baseini.eu.

От основаването си фирмата обръща сериозно внимание на своето развитие и оборудване. Опитът, натрупан в процеса на създаване и поддръжка на басейни, е безценен актив, който дава правото да бъде най-добрият от най-добрите.

Задълбочено познаване на технологията и методите за работа с оборудването за вода и басейни, собствените им уникални разработки превръщат специалистите в услугите на фирмата истински професионалисти в тази област.

Поддръжката на плувни басейните:

  • въвеждане в експлоатация и въвеждане в експлоатация на монтираното оборудване;
  • гаранционно обслужване на басейна;
  • техническа поддръжка (ремонт, модернизация и реконструкция на басейни);
  • поддръжка и профилактика на водата в басейна;
  • сезонна консервация на басейна;
  • монтаж и пускане в експлоатация (включително монтаж – демонтаж) на рамкови и сглобяеми басейни;
  • добре изградена система за складови наличности и бърза доставка
  • висококвалифицирани специалисти, които са обучени в предприятията на производители на оборудване за басейни и продукти за грижа за водата и са сертифицирани за извършване на дейности по поддръжка и ремонт
  • консултантска поддръжка за клиенти на по телефон ;
  • съвети и поддръжка на клиенти по имейл – изпратете имейл!

При значителни промени в дизайна на басейна, като модернизация, се препоръчва препроектиране на басейна и подреждане на оборудването.

Фирмата извършва гаранционен ремонт на продадено и инсталирано оборудване в рамките на 12 месеца от датата на продажба.

Благодарение на обширната ремонтна база, създадена по време на работата на сервизния отдел на фирмата, ремонтите на оборудване за басейни, включително гаранционни, се извършват в най-кратки срокове и на високо технологично ниво.

Компонентите и резервните части се поръчват директно от производителите; винаги е на разположение широка гама от компоненти с естествено ограничен живот.

Категории по сложност на оборудването за басейни:

Категория I

Стационарно филтриращо устройство, устройство за нагряване на вода в басейна, подводно осветление, ръчна химическа обработка на водата в басейна.

Категория II

Стационарна филтрираща единица, устройство за нагряване на вода в плувен басейн, подводно осветление, химично дозиране тип „Дезинфектор + pH индикатор“

Категория III

Помпена и филтрираща станция, устройство за нагряване на вода в басейн, подводно осветление, автоматична станция за контрол на качеството на водата в басейна.

IV категория

Помпено-филтрираща станция, оборудване за комбинирано нагряване на вода в басейна, подводно осветление (включително оптично влакно), автоматична станция за мониторинг на качеството на водата в басейна, допълнителна дезинфекция на водата (озонатор.