izgrajdane-basein-plovdiv

Вашият плувен басейн или спа е голяма инвестиция. Не би ли било чудесно, ако можете да се възползвате от тях през цялата година? Добавянето на нагревател за басейн позволява на вас и вашето семейство да се насладите на потапяне по всяко време на годината и няма нищо по-хубаво от ранното сутрешно плуване или потапяне в спа центъра след дълъг ден.

В миналото отоплението на вашия басейн не беше жизнеспособна опция за повечето хора, но днешните нагреватели за басейн са ефективни, рентабилни и изненадващо достъпни.

Нагревателите на басейна са икономични за работа, тъй като затоплят водата бързо и генерираната топлина се прехвърля към водата на басейна с почти 100% ефективност. Това ги прави ценен актив с големи ползи за вас.

Трите вида нагреватели за басейни

Освен слънчеви нагреватели има три вида нагреватели за басейни, които можете да закупите: газови, електрически и термопомпи. По-икономично е да закупите по-голям нагревател, отколкото смятате, че ще ви е необходим, защото той ще загрее водата по-бързо и ще използва по-малко енергия

Ако живеете в район, където зимите са много студени, може да не е разумно да използвате нагревателя на басейна поради повишени изисквания за отопление. Независимо къде живеете, ще ви трябва одеяло за басейн, за да се възползвате максимално от нагревателя на басейна.

Baseini Eu може да ви посъветва за най-добрия нагревател за басейн за вашите нужди и най-икономичния начин да го използвате.

Защо да инвестираме в нагревател за басейн?

Инсталирането на нагревател за басейн има много предимства, освен да се възползвате максимално от вашия басейн.

Удължете сезона на плуване в зависимост от това къде живеете, може да получите само няколко месеца всяка година, за да използвате басейна си. Нагревателите за басейн могат да удвоят времето, когато вие и вашето семейство се наслаждавате на плуването в басейна, а вие ще извлечете повече от инвестицията си.

Насладете се на нощни и ранни сутрешни спадове, много хора инвестират в басейн, за да се насладят на него рано сутрин. С нагревател за басейн можете да се насладите на много по-освежаващи сутрешни плувания и дори нощно плуване дълго след края на лятото.

Плуването е чудесно цялостно упражнение с ниско въздействие, което е подходящо за всички, дори за възрастните хора и тези със ставни проблеми и ограничена подвижност.

Изградени до последно време модерни нагреватели за басейни са направени да издържат и ще ви осигурят дълги години безпроблемно обслужване. Те са лесни за инсталиране и използване и изискват много малко поддръжка.