Ние от baseini.eu имаме над 15 години опит в изграждането на сглобяеми и модулни басейни. Изграждаме частни басейни с всякаква сложност. Ние предлагаме пълен набор от услуги, от етапа на проектиране до поддръжката на вече изграденото съоръжение. Нашите специалисти от фирмата са натрупали огромен опит, който ни позволява да реализираме всякакви проекти.

Изграждането на частен басейн в лятна вила или в селска къща предвижда:

  • Внимателно разработване на проекта;
  • Определяне формата, размера и местоположението на купата;
  • Бюджет;
  • Монтаж на технологични комуникации;
  • Изграждането на басейна;
  • Въвеждане в експлоатация.

Доверявайки изпълнението на всички изброени действия на специалистите на фирма baseini.eu, вие ще получите сигурен и надежден басейн, който ще бъде завършена в срок и в рамките на предварително одобрения бюджет.

Дизайн на частен басейн

Нашите дизайнери от фирмата поемат отговорност за избора на подходящо оборудване, хидроизолационни и довършителни материали. В процеса на разработване на проекти специалистите вземат предвид всички моменти: подземните води, необходимост от използване на инсталации за филтриране и дезинфекция, вид на почвата, разположение на инженерни системи и др.

Етапи на строителство

basein-sofia-simeonovo-2След съгласуване на проекта с клиента се прави купа (в повечето случаи частния басейн е със стоманобетонна конструкция. След това нашите служители пристъпват директно към работа по изграждането на басейна – измазване и хидроизолация на съоръжението, всички необходими инженерни комуникации: системи за пречистване на вода, водоприемник, отопление, електрификация и т.н., завършване на купата с мозайки, плочки или други материал по желание на клиента

Преди въвеждане в експлоатация на съоръжението, винаги се извършва хидротестване и всички необходими работи по въвеждане в експлоатация. Благодарение на този задълбочен подход ние гарантираме изграждането на най -добрите басейни за вили и селски къщи.

След приключване на строителните работи предоставяме и услуги по поддръжка на своите клиенти. Нашите специалисти извършват почистване на повърхностите на купата, настройка на водните параметри и ремонт на технологичното оборудване. Поддръжката на басейна включва допълнително диагностика на използваното електрическо оборудване, както и системи за пречистване на вода и дезинфекция на вода.

Цената на строителството зависи от няколко фактора. Този параметър се влияе от вида, формата и размера на басейна, материала за направата на купата, характеристиките на релефа и цената на използваните строителни и довършителни материали.

Ползите от работата на нашата фирма baseini.eu

Ако решите да направите басейн във вашия частен дом, определено трябва да използвате услугите на нашата фирма. Ние предлагаме пълен набор от услуги за проектиране, изграждане и поддръжка на частни басейни. Използвайки услугите на фирмата, ще получите висококачествен басейн, изграден в съответствие с всички съвременни технологии. За изграждането на басейни използваме само висококачествени материали, които допринасят за издръжливостта и надеждността на това съоръжение.

Благодарение на богатия ни опит и професионализъм, екипът от специалисти на фирма baseini.eu ще завърши всеки проект в срок в съответствие с разработения проект.