Експертно изработените и гениално проектирани горещи вани с правилната атмосфера са задължителни навсякъде, където релаксът е част от услугата – в хотели, кънтри клубове, фитнес и уелнес центрове. Тази услуга е популярна по всяко време на годината. За монтаж в спортни клубове, водни паркове и спа центрове, http://www.baseini.eu предлага услуги.

Представяме Ви най-доброто качество на европейския пазар за хидромасажните спа басейни, които отговарят на всички изисквания за търговска употреба и отчитат характеристиките, важни за комфорта на клиентите и рентабилността на обслужването: атрактивен дизайн, големи размери, необходим брой места, най-модерно оборудване за спа басейни, което осигурява висока пропускателна способност, ефективно въздействие на водните процедури и максимална релаксация.

Удобната анатомична форма на седалките и солидният обем на хидромасажния басейн на СПА центъра ще позволят на голяма група клиенти да релаксират максимално. Широката гама от продукти включва уютни спа центрове за 3-4 души и големи спа басейни, предназначени да приемат 10 клиента едновременно.

Различните комбинации на оборудване за басейн и широката цветова палитра на купата ви позволяват да създадете безкраен брой опции за спа басейни.

Отличителната черта на търговските спа центрове с джакузи е, че те са проектирани да се справят с постоянен поток от клиенти. Преливна система и най-модерно оборудване за басейн осигуряват максимално пречистване на водата чрез непрекъснато отстраняване на горния слой вода, пясъчен филтър и автоматична система за дозиране на продуктите за грижа за водата поддържат водата в спа центъра идеално чиста. В същото време изобщо не е необходима намесата на обслужващ персонал и честа смяна на водата в СПА хидромасажния басейн.

Хидромасажно меню на спа басейна: въздушен масаж + хидромасаж. Милиони въздушни мехурчета, които са наситени с мощни струи чиста и топла вода, ще облекчат напрежението в края на напрегнатия ден, ще успокоят уморените мускули и ще ви помогнат да се почувствате отново в отлична форма. Хидромасажните дюзи на спа басейна, разположени на различни височини, ви позволяват да масажирате едновременно няколко зони на тялото с насочена струя. Този ефект ще допълни въздушния масаж – перлените бани активно насищат кожата с живителен кислород.

Търговските спа центрове с хидромасажни вани са създадени, за да се справят с постоянен поток от клиенти. Преливната система и най-съвременното оборудване за СПА басейни осигуряват максимално пречистване на водата чрез постоянно премахване на горния слой. За да поддържате водата идеално бистра и чиста, има пясъчен филтър и система за автоматично дозиране на продуктите за грижа за водата. Автоматичното прилагане на лекарства минимизира работата на обслужващия персонал. Друг важен фактор е, че нямате нужда от честа смяна на водата в хидромасажния басейн на СПА центъра, той ще се поддържа в перфектно състояние за 4-6 месеца.