ovalen-basein-12x6x1-50

Всички сме наясно, че когато става въпрос за басейни, всички обичаме да се къпем в чиста, кристална и дезинфекцирана вода, която изглежда прозрачна, за да можем всички да се насладим на добро плуване. Че можем да се чувстваме в безопасност и най-вече спокойни в него.

Един от най-важните фактори е да имаме правилното ниво на рН, за да може нашият басейн да бъде дезинфекциран. Важно е да знаете как да регулирате нивата на рН на вашия басейн; по този начин можете да му се насладите с приятели и семейство със спокойствие и безопасност. Следователно, ако всички тези фактори бъдат контролирани, може да се избегне появата на микроорганизми като бактерии и гъбички.

PH е водородният потенциал, стойност, която съответства на концентрацията на водородни йони във вашия басейн. Контролирането на това е необходима операция за оптимизиране на качеството на водата и избягване на ненужни разходи чрез увеличаване на използването на продукти за поддръжка. Водата във вашия басейн трябва да бъде постоянно балансирана.

Също така е важно да знаете, че нормалните стойности на pH трябва да бъдат между 7,2 и 7,6, тъй като това може да повлияе на киселинността или алкалността на водата. И така, трябва да имаме предвид, че ако рН не е на точното ниво, водата в басейна може да бъде засегната.

В BaseinEU искаме да се насладите на добро плуване с приятелите и семейството си на спокойствие. Разполагаме с мрежа за техническа помощ, която ще може да разреши всички онези съмнения, които могат да възникнат във връзка с поддръжката на водата във вашите басейни.