izgrajdane-na-basein-sofia-5Сглобяемите плувни басейни са подходящи за монтаж на закрито и на открито, за частно и обществено ползване.

Очевидното предимство на сглобяемите модели е липсата на допълнителни строителни разходи, намаляване на проблемите и притесненията, свързани с изграждането, и краткото време на монтаж на купата и оборудването.

baseini.eu предлага на своите клиенти най-доброто качество на европейския пазар – басейните на немския производител Trendpool.

Традиционният сглобяем басейн се състои от стени от стоманена лента и вътрешна облицовка от PVC фолио. По правило сглобяемите модели се различават точно по дебелината на стените и вътрешната облицовка и филтърното оборудване, включени в комплекта или закупени отделно. Тези сглобяеми басейни имат три вида форма – кръг, овална или „осмица“.

Басейните, на немския производител Trendpool, с право могат да се нарекат най-доброто предложение на пазара на сглобяеми басейни. Висококачествените съвременни материали, от които са изработени стените и вътрешната облицовка, им осигуряват дълготрайна и безупречна експлоатация.

Привържениците на класиката и традициите ще харесат басейни с кръгла и овална рамка. Оригинална алтернатива на класическите форми ще бъде рамковият басейн във формата на осмица.

baseini.eu изгражда басейни „от А до Я“ – освен самото строителство, фирмата изготвя цялата необходима проектна документация за това, както и разработване на отделен проект за вентилация. При нас винаги можете да изберете най-добрия вариант за сглобяем басейн, както и пълен комплект оборудване, необходим за него.

Водата в сглобяемия басейн трябва да е чиста. Следователно комплектът за доставка като правило включва оборудване за плувни басейни: филтърна единица, скимер за събиране на мръсна вода от повърхността, връщащи дюзи, стълба, водна прахосмукачка за почистване на дъното и стените и химикали.

Освен това е необходимо защитно покритие (тента). В разгара на сезона е удобно да се използва плаващо покритие, което е филм с въздушни мехурчета, направен според размера на водно огледало. Създава се парников ефект и водата в сглобяемия басейн остава топла.

Ние от baseini.eu имаме над 15 години опит в изграждането на сглобяеми и модулни басейни. Компетентна консултация, която ще ви помогне да направите правилния избор, ще ви спести от ненужни грешки и ненужни материални разходи.