basein-sofia-simeonovo-10

Хлорирането с физиологичен разтвор се състои от генериране на хлор от обикновена сол, която се е разтворила във вода, около 4-5 кг сол за всеки м3 вода. Този метод на дезинфекция пристигна в Испания около 1990 г. и оттогава се превърна в една от най-търсените системи, когато става въпрос за дезинфекция на плувен басейн бързо и ефективно.

За да предложим най-доброто решение на нашите клиенти, в BaseiniEU ние сме в постоянни иновации и изследвания в развитието на нашите хлоратори. По този начин можем да се насладим на басейн с чиста вода, без да се използват химикали.

Системата за хлориране с физиологичен разтвор е един от най-здравословните варианти за дезинфекция на вода в публични и частни басейни. За монтажа му е важно да имате съвет и помощ от професионалист; по този начин те ще могат да дават съвети за това какъв тип хлоратор е необходим за всеки басейн. Освен това могат да се избегнат възможни проблеми с монтажа и по този начин да се гарантира ефективна дезинфекция на водата. В BaseiniEU имаме цяла световна мрежа за техническа помощ, която е квалифицирана за инсталирането на всяко наше оборудване.

Разполагаме с широка гама оборудване за хлориране с физиологичен разтвор за частни басейни, 6 хлоратори, които се адаптират към нуждите на всяка инсталация, с електронно управление, подготвено за перфектната дезинфекция на водата.

В допълнение, за обществени и обществени басейни, ние също разработваме гама от PRO оборудване, което е адаптирано към различните размери на басейните, което позволява производството на до 1000 грама сол на час.