Цялостно изграждане на басейни в град Варна и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Варна ?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни в град Варна. В морската столица на страната, ние предлагаме услугите си вече повече от 10 години и имаме десетки доволни клиенти. Въпреки, че жителите на града имат достъп до морето, много от тях си поръчват басейни, особено семейни хотели и къщи за гости. Те задължително трябва да имат собствен басейн, защото иначе биха изгубили клиенти. Много млади семейства държат хотелът за почивка да разполага със собствен басей, най-малкото за да може децата да си играя в него.

Собственият басейн не е недостижим лукс, когато използвате Baseini.eu за изграждане и монтаж на сглобяеми и модулни басейни от Германия. Цените ни са ниски и достъпни, а качеството на построения басейн не отстъпва по нищо на луксозните. Използваме качествени широко разпространени материали, които са с по-ниска себестойност и това ни позволява да намалим цените на проектираните от нас басейни.

Цената на басейна зависи от неговите: размери, форма, дълбочина, вид (вкопан/надземен), тип на фолиото и други. Освен това, преди самото изграждане на басейна, специалист на фирма Baseini.eu трябва да огледа и проучи терена и да събере необходимите данни за изготвяне на проекта. В самия проект ще се заложат вашите изисквания и ще се планира, как точно ще изглежда басейна ви и как ще бъде изграден. Важно е да се внимава са подпочвени води, все пак даваме гаранция за труда си и не желаем басейнът ви да има какъвто и да е било проблем. Ние изграждаме вътрешна/външна хидроизолация за обезопасяване конструкцията на басейна.

Процесът по проектиране, дизайн и изграждане на басейн е сложен, но избирайки нашите услуги, вие няма от какво да се притеснявате. Това е наша работа, вие просто трябва да решите кой ще е най-подходящия басейн за вас. След което ние ще се заемем със всичко останало. Изграждаме басейни от копка до филтрационна система или казано по друг начин от начало до край. Baseini.eu предлага и поддръжка и почистване на басейни, така че ние сме в улеснение за клиента си, след като ни наеме, той може да е сигурен, че работата ще бъде свършена качествено и навреме.
Предлагаме модерни филтрационни системи за почистване на вода, както и мощни термопомпи, които ще ви позволят да използвате басейна и през студените месеци. Някой наши клиенти, казват че тогава е и по-приятно от лятото.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Басейнът е място за забавления лятно време и е сборен пункт за цялото семейство. Той е място за семейни срещи и  забавления. Веднъж изградили басейн в двора си, чрез професионалните услуги за изграждане на басейн от фирма Baseini.eu, вие няма да съжалявате дори за секунда за направения избор. Освен това вие ще се чувствате доволен и щастлив от инвестицията. Това ще бъде вашето място за почивка и релакс.

Разгледайте възможните избори за размери, височина, форма и фолио за басейн. Предлагат се два основни цвята за фолио за кръгли и овални басейни – светло син и карамел. Изберете най-подходящия за вас и се свържете с нас, за да изградим един чудесен басейн за вас и вашето семейство. Baseini.eu предлага страхотни разцветки за правоъгълни басейни, които може да разгледате тук в сайта ни.

За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи една фирма, защото той ни препоръчва на свои приятели, познати и близки.  По този начин ние се развиваме и продължаваме да предоставяме още по-качествени услуги за изграждане на басейни в град Варна . Baseini.eu няма да ви разочарова, доверете ни се!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.