Цялостно изграждане на басейни в град Велико Търново и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Велико Търново?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане, ремонт, монтаж на сглобяеми и модулни басейни в град Велико Търново.  Фирмата предлага услугите си и в Бяла Черква, Горна Оряховица, Дебелец, Долна Оряховица, Елена, Златарица, Килифарево, Лясковец, Павликени, Полски Тръмбеш, Свищов, Стражица, Сухиндол, както и в селата на областта.

Фирма Baseini.eu предлага отлични сглобяеми и модулни басейни в град Велико Търново и областта. Може да се обърнете към нас и за цялостно изграждане и ремонт на бетонни басейни. Тяхното предимство, е че не трябва да се съобразявате определена форма на басейна, като например кръгла, овална или сферична. С нашите бетонни басейни формата ще бъде каквато пожелаете. Клиентът има свободата и възможността да избере всичко по басейна си, за да стане такъв, какъвто си е мечтал.

Сглобяемите и модулни басейни от своя страна имат големи предимства. Едно от тях, а може би и най-важното за повечето клиенти е цената. Тя е значително по-ниска, поради редица фактори. С готови модули, басейнът се изгражда в пъти по-бързо и с много малко майстори-строители, за разлика от бетоновите изграждани басейни. Baseini.eu предлага с новите ни басейни EPS с полистирол блокчета и пълненето им с бетон. Избор на клиента е настилката – фолио или керамика. Това, заедно с перфектните им форми ги правят уникални басейни!

Басейнът е една страхотна инвестиция, която може да използвате не само през лятото, а и през по студените сезони благодарение на предлаганите от нас термопомпи. Ние можем да Ви осигурим необходимата топлина в басейна Ви, така че единствено да се отпуснете във водата, дори когато навън е студено. Важен е изборът на помпата, затова не се притеснявайте да ни задавате въпроси. Все пак за различните обеми (според дължина, широчина и височина), се налагат и различни помпи. При по-голям обем разбира се, се налага и по-голяма, по-мощна термопомпа.

Ние предлагаме отлично съотношение между цена и качество за всички предлагани от нас услуги. Разгледайте сайта ни и ще се запознаете с възможностите на фирмата, а ако има нещо неясно, моля не се притеснявайте да ни се обадите на телефон 0878 965 556.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Възползвайте се от услугите на фирма Baseini.eu при необходимост от поддръжка и почистване на басейн. Разполагаме с добре обучени екипи, които извършват услугата в района на град Велико Търново. Използваме само качествени, професионални почистващи препарати, които не вредят на човешкото здраве. Почистваме детайлно басейна и водата, като след нас остават кристално чисти. Удобството е, че с нашите почистващи услуги, на вас няма да ви се налага да чистите сами басейна си, а и друго си е като го прави професионалист. Разликата е голяма, но все пак, ако желаете, може да ви обучим да го правите и сами.

Използването на фолио за пода на басейна ви е не е лоша идея, то е с UV защита, в два цвята – морско синьо (Blue lagoon) и пясъчно (desert sand) с 10 години гаранция. Не бива фолиото да се пренебрегва на фона на керамиката. Освен това е напълно зимоустойчиво и топлоустойчиво, което е съобразено с климата в страната. Предлагаме и покривала с различни размери, цветове и материал на изработка. Те ще пазят басейна ви замърсяване от външната среда, като падащи листа и прах, когато не го използвате.

Baseini.eu е специалист в изграждането на сглобяеми и модулни басейни, които изобщо не са за пренебрегване, тъй като трудно може да ги различите от останалите. Ние използваме само качествени материали на фирма Trendpool Германия, защото сме и техен официален вносител за България. Доверете се на немското качество в изграждане на сглобяеми и модулни басейни!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.