Цялостно изграждане на басейни в град Видин и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Видин!

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане, ремонт, монтаж на сглобяеми и модулни басейни в град Видин.  Фирмата предлага услугите си и в Белоградчик, Брегово, Грамада, Димово, Дунавци и Кула.

Ние сме фирма с традиции в изграждането на басейни в цяла област Видин. Имаме десетки доволни клиенти, които използват услугите ни и за поддръжка и почистване на басейни. Baseini.eu изгражда сглобяеми, модулни басейни, както и бетонни басейни. Използваме EPS с полистирол блокчета и ги пълним с бетон и бързо изграждаме качествени басейни, които не отстъпват по нищо на бетоновите басейни. Само избирате подходяща настилка фолио или керамика и басейнът ви ще отговаря на всичките ви изисквания. Предлагаме фолио в два цвята – морско синьо (Blue lagoon) и пясъчно (desert sand) с 10 години гаранция!

Все пак ако решите да изградите бетонов басейн то първо ще се нуждаете от проект. Сега ще кажете, че това става „много сложно“, но веднъж избрали услугите ни, вие няма да имате никакви грижи. Baseini.eu ще се погрижи за всички дейности, от проучването на терена, през изкопните работи, изграждане на изолация, армиране и подготовката на куфража, бетонирането, нанасянето на мазилка и вграждане на водоотвеждащите канали и други устройства необходими за нормалната работа на басейна, се извършва изцяло от наши специалисти. Ние разполагаме с достатъчно специалисти и техника, за да извършим услугата по изграждане на басейн в област Видин. Ние работим на ниски и достъпни цени, така че повече хора да се възползват от нашите услуги.

Важен етап от изграждането на басейна е поставянето на хидроизолация и правилното поставяне на облицовката на басейна. От това зависи външният вид на басейна, неговият облик и затова тази работата изисква опитни специалисти, които да са майстори в поставянето на стъклокерамични плочки (едни от най-разпространените плочки, използвани за бетонни басейни).

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Обадете се на фирма Baseini.eu за поддръжка и почистване на басейн. Разполагаме с отлично обучени служители, които извършват услугата в района на град Видин. Използваме само качествени, професионални почистващи препарати, които са безопасни за човека. Почистваме внимателно басейна, а водата след нас остава кристално чиста и годна за плуване.

Удобството е, че с нашите почистващи услуги, на вас няма да ви се налага да чистите басейна си сам, а и друго е като го почисти професионалист. Разликата е голяма, но все пак, ако желаете, може да ви обучим да го правите и сами. Служителите ни са много старателни и стриктно изпълняват задълженията си. Ние предлагаме решения на всички проблеми свързани с басейна ви – от изграждане до поддръжка.

Baseini.eu е специалист в изграждането на сглобяеми и модулни басейни, които изобщо не са за подценяване, тъй като трудно може да ги различите от бетоновите например. Ние използваме само качествени материали на фирма Trendpool Германия, защото сме техен официален представител за страната и не бихме ви подвели. Доверете се на немското качество в изграждане на сглобяеми и модулни басейни!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.