Цялостно изграждане на басейни в град Благоевград и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Благоевград?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане, ремонт, монтаж на сглобяеми и модулни басейни в град Благоевград.  Фирмата предлага услугите си и в Банско, Белица, Гоце Дечев, Добринище, Кресна, Мелник, Петрич, Разлог, Сандански, Симитли, Хаджидимово, Якоруда, както и в селата на областта

Инвестицията в собствен басейн е една прекрасна идея, която може да бъде осъществена с помощта на фирма Baseini.eu в цяла област Благоевград. Ние разполагаме с добре обучени служители, инженери и майстори строители, които са се специализирали в изграждането на басейна от изкопните работи до поставяне на покривалото. Те ще изградят вашия басейн за кратко време, като това няма да се отрази на качеството му, когато се специализираш в една дейност, ти я правиш все по-добре и по-добре.

Първият етап от изграждането на басейна е планирането. Вие като клиент трябва да решите, къде да бъде разположен вашият басейн, каква да бъде формата му, дълбочината, широчината, дължината. Обмислете внимателно всичко и преценете, кое ще бъде най-добре за вас, ако все пак не може да прецените сам наши служители ще ви консултират. Те ще ви предложат най-добрия вариант спрямо вашите желания и възможности, ще ви обяснят в детайли всичко необходимо и ви гарантираме, че ще останете доволен. Служителите ни са много любезни и отзивчиви и ще ви помогнат в избора, а веднъж избрали, те ще го изградят така както сте си го представяли.

Нашите бетонни басейни са толкова здрави и издръжливи, че остават да радват вашето семейство поколения наред. Baseini.eu поставя усилена армировка, измазват басейна с водоустойчива мазилка, а още по време на тази част ние си оставяме място за технологичните отвори, водоовеждащи канали. След това се преминава към поставянето на плочките или може да изберете поставяне на фолио. Всичко според вашето желание, ние ще ви покажем мостри, за да може да вземете правилното за вас решение. Все пак басейнът е ваш и вие решавате, как точно ще изглежда. Ако се намирате в област Благоевград или Перник и желаете да изградите басейн в двора си или с търговска цел – просто се обадете на телефон 0878 965 556 и ние ще изпълним всички ваши желания свързани с бъдещия ви басейн!

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Обадете се на фирма Baseini.eu при необходимост от услуги за поддръжка и почистване на басейн. Разполагаме с добре обучени екипи, които извършват услугата в района на град Благоевград. Използваме само качествени, професионални почистващи препарати, които не вредят на човешкото здраве. Почистваме детайлно басейна и водата след нас остава кристално чиста и годна за плуване. Удобството е, че с нашите почистващи услуги, на вас няма да ви се налага да чистите сами басейна си, а и друго си е като го прави професионалист. Разликата е голяма, но все пак, ако желаете, може да ви обучим да го правите и сами.

Използването на фолио за пода на басейна ви е една чудесна идея, то е с UV защита, в два цвята – морско синьо (Blue lagoon) и пясъчно (desert sand) с 10 години гаранция. Освен това е напълно зимоустойчиво и топлоустойчиво, което е съобразено с климата в страната. Предлагаме и покривала с различни размери, цветове и материал на изработка. Те ще пазят басейна ви замърсяване от външната среда, като падащи листа и прах, когато не го използвате.

Baseini.eu е специалист в изграждането на сглобяеми и модулни басейни, които изобщо не са за пренебрегване, тъй като трудно може да ги различите от останалите. Ние използваме само качествени материали на фирма Trendpool Германия, защото сме и техен официален представител за България. Доверете се на немското качество в изграждане на сглобяеми и модулни басейни!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.