Цялостно изграждане на басейни в град Бургас и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Бургас?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни в град Бургас. Вторият по големина град на българското черноморие и може би най-добрият град за живеене в страната.

Макар Бургазлии да живеят до морето, те предпочитат да имат и басейн в дома си. Това е така, защото повечето сме привързани към водата, а басейнът е място за почивка, релакс и забавления. Освен това тук има много семейни хотели и къщи за гости, а те без свой собствен басейн не биха имали същия брой клиенти. Хората отиват на море с нагласата, че ще плуват, ще се забавляват и ще се пекат на слънце. Наличието на басейн в хотела е един огромен плюс за него.

При необходимост от цялостно изграждане на басейн в град Бургас, може да се обърнете към професионалните услуги на фирма Baseini.eu. Ние ще изпълним всички ваши желания свързани с построяването на кръгъл, правоъгълен, овален басейн. Фирмата е с 15 години опит в изграждането на сглобяеми и модулни басейни /немско качество/.

Baseini.eu извършва изкопни работи, бетонирани, изграждане на басейн, изграждане на филтрационно помещение, изграждане на водоотвеждащи потоци, монтиране на фолио за пода на басейна и много други. Предлагат се също аксесоари като шезлонг, стълба, покривало за басейн, почистващи препарати и други. Услугите на фирмата включват и поддръжка на басейн, реставриране на стари басейни, обновяване на басейни и други.

Цената на един басейн зависи от много фактори, но ето по-важните от тях: размери (дължина, широчина, дълбочина), особености на терена, модел, фолио, филтрираща система и други. Основен фактор е неговата големина, но клиентът за нас винаги има право и ние изпълняваме всичките му  желания свързани с изграждането на новото му любимо място. Служителите ни са с богат професионален опит, инженери за които няма граници. Благодарение на тях, Baseini.eu е сред най-предпочитаните фирми за изграждане на басейн в Бургас и региона.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Разгледайте възможните избори за размери, височина, форма и фолио за басейн. Предлагат се два основни цвята за фолио за кръгли и овални басейни – морско син и карамел (пустинен цвят). Изберете най-подходящия за вас и вашето семейство, свържете се нас, за да ви изградим един чудесен басейн. Baseini.eu предлага страхотни разцветки за правоъгълни басейни, които може да разгледате тук в сайта ни.

Басейните ни са зимоустойчиви, дори да замръзнат изцяло пълни до горе. Това няма да доведе до разширяване на стените и напукване на басейна. Устойчиви са и на земетресения, не подценявайте сглобяемите басейни на Trendpool.

За Baseini.eu доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи фирмата, защото той ни препоръчва на свои приятели, познати и близки.  По този начин ние се развиваме и продължаваме да предоставяме още по-качествени услуги за изграждане на басейни в град Бургас и региона. Baseini.eu няма да ви разочарова, доверете ни се!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.