Цялостно изграждане на басейни в град Габрово и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Габрово?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане, ремонт, монтаж на сглобяеми и модулни басейни в град Габрово.  Фирмата предлага услугите си и в Дряново, Трявна, Севлиево, а и не се притеснявайте да ни потърсите на територията на цялата област.

Почувствайте комфорта и удобството да имаш свой собствен басейн в двора си, благодарени на професионалните услуги за изграждане/построяване на басейни на фирма Baseini.eu в област Габрово. Ние ще осъществим мечтата ви за собствен басейн на ниска цена, без това да засяга качеството на извършваната от нас услуга. Фирмата работи с модулни елементи на фирма Trendpool  (Германия), ние сме официален техен вносител. Марката е доказана, а нашите служители са преминали специално обучение, за да може да станат истински специалисти в сглобяването и монтажа на басейни от този тип.

Ако желаете и вие да се сдобиете със собствен басейн, разгледайте сайта ни. Изберете подходящият за вас басейн, както и неговите размери (дължина, широчина, височина), ако се затруднявате и се колебаете, за каквото и да е било обадете се на телефон 0878 965 556 и наш служител ще ви консултира относно идеалният за вас басейн. Той ще отговори на всички ваши въпроси, свързани с бъдещия ви басейн, като ще ви даде и ценни съвети и идеи. Все пак нашите служители знаят какво трябва да има един басейн и как ще бъде най-добър спрямо вашите възможности. Важна стъпка преди всичко това е и изборът на терена за изграждане на басейна и правилното му разпределяне, защото например ще искате и свободно пространство около него за шезлонги, маса и други.

Може би най-много се радват на басейна децата, за тях това е истинско забавление и радост в живота. Ако вие имате малки деца, препоръчваме ви да инвестирате в изграждане на басейн, защото това не само ще донесе радост в семейството ви, но и спокойствие. Децата ви няма нужда да ходят по обществени басейни, чиято чистота на водата е под съмнение, а ще си играят в двора ви, във вашия собствен басейн с доказано качество на водата. Освен това плуването е спорт, който изгражда цялата мускулатура на тялото и е супер полезен за израстването на децата.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Обадете се на фирма Baseini.eu при необходимост от услуги за поддръжка и почистване на басейн. Разполагаме с добре обучени екипи, които извършват услугата в района на град Габрово. Използваме само качествени, професионални почистващи препарати, които не вредят на човешкото здраве. Почистваме детайлно басейна и водата след нас остава кристално чиста и годна за плуване. Удобството е, че с нашите почистващи услуги, на вас няма да ви се налага да чистите сами басейна си, а и друго си е като го прави професионалист. Разликата е голяма, но все пак, ако желаете, може да ви обучим да го правите и сами. Ние предлагаме решения на всички проблеми свързани с басейна ви.

Да имаш собствен басейн не е лукс, благодарение на професионалните ни услуги. Фирма Baseini.eu използва модули – немско качество, за да изгражда басейни на достъпни цени в цяла област Габрово. Служителите ни са с дългогодишен опит и са специалисти в изграждането, ремонта и поддръжката на басейни. На тях определено може да се разчита, че ще свършат работата професионално и качествено. Не се подлъгвайте, че ниската цена означава ниско качество, не и с нашите услуги за изграждане на басейн!

Baseini.eu е специалист в изграждането на сглобяеми и модулни басейни, които изобщо не са за пренебрегване, тъй като трудно може да ги различите от останалите. Ние използваме само качествени материали на фирма Trendpool Германия, защото сме и техен официален представител за България. Доверете се на немското качество в изграждане на сглобяеми и модулни басейни!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.