Цялостно изграждане на басейни в град Добрич и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Добрич?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане, монтаж на сглобяеми и модулни басейни в град Добрич. Общината е самостоятелна, едноименна с областта известна със старото си име (до 1990 г.) – Толбухин. Тук се намира един от най-големите градски паркове в България – парк „Свети Георги“.

Бъдете един от нашите клиенти, изберете професионално изграждане на басейн от фирма Baseini.eu. Ние ви гарантираме едно – няма да съжалявате дори за секунда за избора си, дори обратното, когато наблюдавате нашите служители в действие, ще се зарадвате, че тези хора работят за вас.

Без необходимата техника и качествени материали, дори най-добрият майстор няма да се справи със задачата да изгради прекрасен басейн в двора ви. Затова ние сме закупили може би най-добрата техника за извършване на изкопни работи, сглобяване и монтаж на басейни. Имаме разнообразна транспортна техника, за да може всички ценни части, да достигнат непокътнати до вас. Все пак, когато си се специализирал в дадена област, ти се стараеш да бъдеш най-добрия, а това те кара да надграждаш редовно, да закупуваш нова техника, да изучаваш нови техники и похвати в изграждането на басейни.

Има много наши клиенти, които са се колебаели преди да се решат да изградят басейн в двора си. Те ни споделят, че първоначално са си мислели, че това е голяма инвестиция и не са очаквали, че ще е толкова евтино. Да, това е така, благодарение на Baseini.eu вие може да си поръчате изграждане на сглобяем или модулен басейн на ниски и достъпни цени, а качеството няма да отстъпва по нищо на бетонните басейни. Фирмата предлага разнообразие от басейни в зависимост от формата (кръгли, овални или правоъгълни), размерите, дълбочината и други. Предлагаме настилка от фолио в двата най-разпространени цвята – морско синьо и пустинен (карамел) или може да изберете настилка от плочки.

Предимството на фолиото за пода на басейна е много голямо. За разлика от плочките то няма да избелее или да се протърка от контакт, поставя се лесно, изолира перфектно водата и се чисти лесно. Най-доброто е, че ако решите може да го смените, което става изключително лесно, а басейнът ви ще изглежда като нов, напълно различен и всичко това на ниска цена, но с високо качество!

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

От фирма Baseini.eu може да очаквате единствено качествени професионални услуги по цялостно изграждане на басейни в град Добрич и областта. Ние сме фирма с дългогодишна история и имаме десетки доволни клиенти, и най-важното – даваме гаранция за труда си. Ние сме внимателни и старателни в нашата работа. Служителите ни са обучени инженери с богат професионален опит и за тях изграждането на нов басейн е ежедневие. За тях няма трудна задача свързана с изграждането или сглобяването на басейни. Те няма да се „учат“ на вашия басейн, а ще творят до съвършенство.

Предимството на нашата фирма е цялостните (пълни, завършени) услуги по изграждане на басейн в град Добрич и цялата област. Това включва: Балчик, Генерал Тошево, Каварна, Крушари, Тервел, Шабла и други. Веднъж наели ни, вие няма нужда да търсите друга фирма за част от дейностите по изграждането на басейна, всичко ще бъде изпълнено от нас. Ние сме се усъвършенствали във всеки етап от построяването на басейн с включени всички екстри по него – филтърно помещение, термопомпа , водоотвеждащи канали, стълба, различни форми, кръгли, овални, правоъгълни.

Baseini.eu е специалист и в изграждането на модулни басейни, които изобщо не са за пренебрегване, тъй като трудно може да ги различите от останалите. Ние използваме само качествени материали от фирма Trendpool Германия, защото сме и техен официален представител за България. Доверете се на немското качество в изграждане на сглобяеми и модулни басейни!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.