Цялостно изграждане на басейни в ж.к. Люлин, град София и цялата страна

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, а и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в ж.к. Люлин?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни на територията на жилищен комплекс Люлин, град София – най-големият в страната жилищен комплекс. Ние имаме повече от 15 години опит в изграждането на басейни и сме oфициален представител на Trend Pool Германия. Изграждаме модулни и сглобяеми басейни с различна форма /според желанието на клиента/.

Предимство на Baseini.eu е фактът, че веднъж избрали нас за изграждане на басейн, ние ще го направим от … до. Това означава, че ние ще направим изкопа за басейна, ще излеем фундамента и бетона, ще изградим бетонни подпорни стени, ще направим цялата инсталация на самия басейн, ще прекараме трасета за водопотока, ще изградим филтърно помещение и професионално ще поставим фолиото, за да гарантираме липсата на гънки по пода на басейна ви!

Благодарение на модулните ни системи, професионалната техника и опитните ни служители, Baseini.eu предлага ниски и достъпни цени за изграждане на басейни в ж.к. Люлин и цялата страна. Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Басейнът е един от задължителните елементи на една страхотна къща. Той е показател за успеха на собственика си и едно прекрасно място за релакс и почивка за цялото семейство. Освен това той е и добър повод за покана на приятели на гости, за водно парти. Децата ви ще останат очаровани и няма нужда да ходят по обществени басейни, те ще се забавляват вкъщи. Доказано е, че плуването е един от най-полезните спортове, който щади тялото и е препоръчителен за деца. Подарете басейн на вашите деца, те ще го оценят!

Не се притеснявайте за начина на изграждане на басейна, просто направете запитване и наш екип ще ви предложи една страхотна оферта за изграждане и поддръжка.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Цялостно изграждане от копка до поддръжка на басейн в район Люлин, град София и страната от фирма Baseini.eu. Може да изберете размерите и вида на бъдещия ви басейн тук от сайта ни. Ние предлагаме овални, кръгли и правоъгълни басейни с различни размери. Предлагаме и изгодни оферти за термопомпи, с което да решите проблема с по студените сезони. Така ще може да се наслаждавате на басейна си въпреки студа.

Предлагаме основно два цвята на фолиото – светло син и карамел /това придава ефекта на пустинен оазис/. Фолиото е много здраво и издръжливо и изглежда просто прекрасно съчетано с водата. Басейните изградени от фирма Baseini.eu са страхотно допълнение за всеки двор!

Ние работим само с качествени материали и държим на доброто си име. За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която можем да получим, защото той ни препоръчва на свои приятели, познати и близки. Ние няма да ви разочароваме, доверете ни се!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.