Цялостно изграждане на басейни в район Овча купел, град София и цялата страна

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в ж.к. Овча Купел?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни на територията на район Овча купел, град София. Разположен в северозападната част на София, районът е известен с минералните си извори, от където всъщност и идва името му. Овчарите забелязали, че овцете обичат топлите води там и нарекли мястото – „Овча къпалня“ или Овча Купел.

Басейнът е една страхотна придобивка, която всеки успял човек в даден етап от живота си пожелава. Той е голяма радост за децата и прохлада в горещите летни дни. Много хора избират евтините надуваеми басейни, които не предоставят необходимите удобство на истинския басейн. Той е на височина, нестабилен и често изпуска много вода при игрите. Освен това те лесно се пукат, а лепенето е трудно. Инвестициите в нови и нови басейни понякога се равняват на цената на един истински басейн.

Не си мислете, че изграждането на басейн струва скъпо. Благодарение на модулните системи на  Trend Pool (Германия), цените на басейните станаха достъпни и ниски. Ние предлагаме пълно изграждане на басейн от изкопни работи до изграждане на филтрационни системи, поддръжка и почистване.

Помислете за радостта в детските очи при вида на чисто новия им басейн в  двора им, помислете за многобройните игри и забавления, които ви очакват след избора на фирма Baseini.eu за изграждане на басейна ви. За район Овча купел, град София а и за цялата страна се доверете на професионалистите в бранша!

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Цялостно изграждане от копка до поддръжка на басейн в район Овча купел, град София и страната от фирма Baseini.eu. Фирмата работи само с качествени материали и държи на доброто си име. Освен със строителство на басейни, дейността и включва и поддръжка и ремонт. Извършваме и единични услуги като например смяна на фолио за басейн, почистване на филтри и изграждане /прокопаване/ на канали за отвеждане на потока вода.

Изберете истинския басейн и променете коренно дизайна на двора си, зарадвайте децата си … изберете фирма Baseini.eu за изграждане и ремонт на басейни в Овча купел, София. Няма за какво да се притеснявате, цените ни са ниски и достъпни, а веднъж избрали ни, ние ще ви направим страхотен басейн. Не е нужно да разбирате от начина на работа на самата система за филтрация и почистване на водата. Нашите опитни служители ще изградят напълно всичко и ще ви обяснят на място. Освен това, ако се абонирате за поддръжка на басейни, служителите ни редовно ще ви посещават при необходимост от смяна на филтри и почистване.

За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която можем да получим, защото той ни препоръчва на свои приятели, познати и близки. Ние няма да ви разочароваме, доверете ни се!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.