Цялостно изграждане на басейни в град Пазарджик и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Пазарджик ?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни в град Пазарджик. Един и  прекрасен град известен с прочутия си зоопарк „Острова“ из цяла България.

Изграждането на басейн не е лесна задача, макар и да не изглежда точно така. Ето някой важни стъпки: инженерите ни започват проучвателни работи на терена, изработва се проект, след което се започва с изкопните работи, изграждане трасетата за водоотвеждане, бетониране, полиране, поставяне на фолио, монтиране на пречиствателна система, монтиране на стълба и други аксесоари.

Baseini.eu има богат опит в изграждането на сглобяеми или модулни басейни. Фирмата разполага с най-добрите майстори на този тип басейни и предлагаме богата гама от услуги,които са свързани с тях. Имате избор между това дали ще реставрираме и обновим Вашия стар басейн или ще Ви направим нов, ние предлагаме решения и идеи. Всичко, което трябва да направите е да ни позвъните. Нашите служители са с богат професионален опит в строителството на басейни и ще ви ориентират към правилния избор, дори да не знаете какъв точно басейн искате.

Служителите ни са любезни и много отзивчиви, те ще отговорят на всичките ви въпроси. Да наблюдаваш експерти в действие е удоволствие, което ще изпитате и вие, ако изберете Baseini.eu за изграждане на басейн. Те ще изградят едно райско кътче в двора ви, което винаги ще посещавате в добри и лоши моменти.  Клиентът избира типа басейн, а ние изграждаме вкопан, надземен или друг вид басейни. Добър избор е поставянето на морско синьо фолио за пода на басейна. Това придава страхотен изглед на басейна и района около него. Поддръжката на района около басейна също е много важна, тъй като това ще направи кътчето красиво и ще кара собственика му да се чувства добре, да релаксира там.

Предимство на сглобяемите и модулни басейни е пълната подмяна на частите. Плочките може да избеляват (най-често от употребата на хлор), те трудно могат да бъдат сменени, но не и ако имате сглобяем басейн. При тях всичко се заменя с лекота, а дъното е от модерно водонепропускливо фолио, което е по-красиво дори от най-скъпите плочки.

Бъдете един от нашите клиенти, изберете професионално изграждане на басейн от фирма Baseini.eu.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

 Baseini.eu предлага изграждане на страхотни модулни басейни, които може да разгледате тук в сайта ни. Повечето ни клиенти не могат да повярват, когато видят крайния резултат от нашата работа. Просто басейнът е толкова добър, че някой от тях, твърде радостни не могат да повярват , че този прекрасен басейн е техен, личен и няма да се налага да го делят с никого. Това е едно голямо предимство, да можеш да релаксираш в личния си басейн, без да се съобразяваш с никого, без проблеми … просто удоволствието да се разхладиш в горещия летен ден.

Най-добрият басейн е личният басейн. Това всеки може да го разбере веднага щом си изгради свой, личен басейн в двора си или на вилата. Предимството е голямо, чистотата на водата, спокойствието (поради липса на външни хора), удобството да правиш каквото си поискаш и много други. Представете си, че имате вече басейн в двора, какво ще направите първо. Ще организирате ли купон край него или семейна вечеря, а може би просто ще се наслаждавате на прохлада в горещите летни нощи. Всеки човек е с различен характер и затова и първите действия при придобиване на басейн са различни. 

Ако искате да имате само хубави спомени с вашия басейн, без да се разстройвате от некачествено изпълнение, течове, мръсна вода, неприятни миризми и други  – изберете фирма Baseini.eu!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.