Цялостно изграждане на басейни в град Плевен и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Плевен?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни в град Плевен. В града на Панорамата предлагаме професионално изграждане и монтаж на сглобяеми и модулни басейни от Германия.

Преди самото изграждане на басейна, инженерите ни ще огледат терена, денивелацията и ще направят проучвания за евентуални подпочвени води. Това са много важни стъпки преди проектирането, сглобяването на всеки басейн, които не бива да се пренебрегват. Все пак ние от Baseini.eu даваме гаранция за труда си и се стараем клиентите ни да нямат абсолютно никакви проблеми години наред.

Преди самото изграждане, разбира се е тежката дума на клиента. Той трябва да избере формата на басейна, дълбочината, фолиото, пречиствателната система, термопомпата и много други екстри. Ние предлагаме разнообразие от тези елементи и гарантирано можем да задоволим нуждите на всеки клиент.

Някой клиенти се притесняват, че изграждането на изцяло бетонен басейн е свързано с много майстори в двора ви, много труд, висока цена и възможност за бъдещи проблеми, поради напуквания на дъното. Бетонови басейни, с десетки майстори в двора? Всъщност ние предлагаме с новите ни басейни EPS с полистирол блокчета и пълненето им с бетон. Избор на клиента е настилката – фолио или керамика. Всичко това, заедно с перфектните им форми ги правят уникални! Свържете се с нас и ние ще ви дадем повече информация – телефон 0878 965 556 !

Следващия етап от изграждането на басейна, ако си изберете подземен тип, са изкопните работи. Те не отнемат дълго време, все пак разполагаме с професионална техника за извършването им. Важен момент от изкопните работи е трамбоването на терена. Дъното трябва да е много стабилно и ако изберете например то да е бетонно, а не от полистиролни блокчета, ние трябва да изградим армировка, след което да излеем бетон с отлични хидроизолационни свойства. Тук предимството е, че формата на басейна зависи от избора на клиента и не трябва да се съобразява само с трите варианта на сглобяемите басейни – правоъгълна, елипсовидна или кръгла форма.

Следващите етапи изискват по-тесни специалисти, които довършват басейна и го украсяват по начина по който желаете. Важното е крайният резултат да се харесва на клиента.

Бъдете един от нашите клиенти, изберете професионално изграждане на басейн от фирма Baseini.eu.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Най-добрият басейн е личният, собствен басейн. Това предполагаме всеки го разбира или лесно може да го разбере веднага щом си изгради свой басейн в двора си. Предимството е голямо, чистотата на водата, спокойствието (поради липса на външни хора), удобството да правиш каквото си поискаш в него. Представете си, че имате вече басейн в двора, какво ще направите първо. Ще организирате купон край него или семейна вечеря, а може би просто ще се наслаждавате на прохлада в горещите летни нощи. Всеки човек е с различен характер и затова и първите действия при придобиване на басейн са различни. 

От фирма Baseini.eu може да очаквате професионални, отлични услуги по цялостно изграждане на басейни в град Плевен и региона. Ние сме фирма с история и имаме десетки доволни клиенти, даваме гаранция за труда си и сме изключително старателни в нашата работа. Служителите ни са обучени инженери с богат професионален опит и за тях изграждането на нов басейн е ежедневие и за тях няма трудна задача в изграждането или сглобяването на басейни.

Ако искате да имате само хубави спомени с вашия басейн, без да се разстройвате от некачествено изпълнение, течове, мръсна вода, неприятни миризми и други  – изберете фирма Baseini.eu!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.