Цялостно изграждане на басейни в град Пловдив и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Пловдив?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни на територията на град Пловдив. Градът е европейска столица на културата за 2019 г, древен и прекрасен. Въпреки, че градът е известен с гребния си канал, предимството да имаш свой собствен басейн в двора си  е несравнимо.

Изкопните работи и изливането на плоча в двора ви, за направата на басейн, може да звучат страшно и ангажиращо, но повярвайте ни с нашите професионални услуги това не е така. За вас ще бъде удоволствие да гледате професионалистите в действие и целият процес ще ви се види много лесен и бърз. Нашите служители са опитни, добре обучени инженери, които са учтиви и вежливи с клиентите. Те ще изпълнят всяка една ваша прищявка свързана с бъдещия ви басейн.

Baseini.eu предлага сглобяеми басейни и модулни басейни с немско производство – Trendpool, които са изключително красиви и ефективни. Басейн изграден от нас ще бъде центъра за забавление на цялото ви семейство през топлите месеци и не само. Предлагаме и термопомпи, които да позволят използването на басейна и през по студените сезони. Чувството да се отпуснеш в топлия басейн, когато навън е студено е дори по-приятно от разхлаждането лятно време. На човек не му се излиза от басейна и стои с часове, за да разпусне обикновено след тежък работен ден.

Ние ще ви предложим и допълнителни екстри към басейна ви, за да стане той уникален и още по-красив. Разполагаме с различни модели стълби, фолио за пода, покривала, препарати за поддръжка и други. За пространството до басейна ви предлагаме страхотни шезлонги, на които да си почивате. Фирмата ни се е специализирала във всеки един аспект от изграждането до ползването на басейн. Това е улеснение за клиента, защото няма нужда да обикаля и търси от други фирми, а може да закупи всичко необходимо от нас и разбира се на преференциални цени … все пак е наш клиент.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Цялостно изграждане от изкопни работи до поставяне на фолио и изграждане на филтърна система за басейн в град Пловдив и страната от фирма Baseini.eu. Фирмата работи само с качествени и изпитани материали и дава гаранция за труда си. Освен със строителство на басейни, дейността на фирмата включва поддръжка и ремонт. Извършваме и единични услуги като например смяна на фолио за басейн, почистване на филтри и изграждане /прокопаване/ на канали за отвеждане на потока вода. 

Разгледайте възможните избори за размери, височина, форма и фолио за басейн. Предлагат се два основни цвята за фолио за кръгли и овални басейни – светло син и карамел. Изберете най-подходящия за вас и се свържете с нас, за да изградим един чудесен басейн за вас и вашето семейство. Baseini.eu предлага страхотни разцветки за правоъгълни басейни, които може да разгледате тук в сайта ни.

За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи една фирма, защото той ни препоръчва на свои приятели, познати и близки.  По този начин ние се развиваме и продължаваме да предоставяме още по-качествени услуги за изграждане на басейни в град Пловдив. Baseini.eu няма да ви разочарова, доверете ни се!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.