Цялостно изграждане на басейни в град Русе и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Русе?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни в град Русе. Градът на брега на Дунав, Дунав мост и прекрасен център, който според мнозина надминава Виена.

В Русе имаме десетки доволни клиенти, които си поръчват изграждане на басейн в двора. Това е предимство, защото басейнът е място за почивка и спорт. Всички знаем, че ако един басейн не се поддържа правилно, то той би бил изключително заразен. Пълен с бактерии и нечистотии, особено когато е с обществен достъп. Предимството на домашния басейн е огромно. Освен, че си изграждате качествена пречиствателна система, вие сте сигурни в почистващите препарати и качеството на водата. Относно поддръжката, ако ви се струва сложно и ангажиращо може да се възползвате от професионалните услуги за почистване и поддръжка на басейни на фирма Baseini.eu.

Ние ще изградим една работеща, функционална пречиствателна система за вашия домашен басейн. Тя ще запази здравето ви, дори басейнът да се ползва от десетки хора. Това няма да е от значение при използване на правилен начин на пречистване и точни количества почистващи препарати. Нашите служители са експерти в тази дейност и я извършват всекидневно, ние работим качествено и даваме гаранция за труда си. Така, че всеки който използва услугите ни за почистване на басейни, няма да съжалява дори за секунда и може да е сигурен, че водата няма да е опасна за него, а напротив – тя ще му помага!

Плуването е може би най-полезният спорт, който ангажира използването на всички мускули на тялото. Ако имате малки деца, израстването им край басейна ще развие мускулатурата им без травми и наранявания, каквито може да получат на спортове като футбол, ръгби, басетбол, карате и други.

Веднага щом си поръчате басейн от нашата фирма, ние ще ви направим една страхотна оферта, на която трудно биха отказали. След което ние ще започнем с проучването на терена, изкопни работи, изграждане на водоотвеждащи канали, бетониране, изграждане на пречиствателна система, поставяне на фолио (морско синьо или пясъчен цвят -оазис), монтиране на стълба, поставяне на аксесоари и други довършителни работи.

Бъдете един от нашите клиенти, изберете професионално изграждане на басейн от фирма Baseini.eu.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

 Baseini.eu предлага изграждане на страхотни модулни басейни, които може да разгледате тук в сайта ни. Повечето ни клиенти не могат да повярват, когато видят крайния резултат от нашата работа. Просто басейнът е толкова добър, че някой от тях, твърде радостни не могат да повярват , че този прекрасен басейн е техен, личен и няма да се налага да го делят с никого. Това е едно голямо предимство, да можеш да релаксираш в личния си басейн, без да се съобразяваш с никого, без проблеми … просто удоволствието да се разхладиш в горещия летен ден.

Басейните ни са зимоустойчиви, дори да замръзнат изцяло пълни до горе. Това няма да доведе до разширяване на стените и напукване на басейна. Устойчиви са и на земетресения, не подценявайте сглобяемите басейни на Trendpool.

За Baseini.eu доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи фирмата, защото той ни препоръчва на свои приятели, познати и близки.  Човек вярва на преценката на своите близки и също избира да се довери на фирми, доказали се в занаята. Всички в малка или в голяма степен се консултираме с някога, за да направим правилен избор. Както казват, не питай старило … питай патило!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.