Цялостно изграждане на басейни в град София и цялата страна

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град София?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни на територията на град София. Един прекрасен град, столица на Република България. Населението макар и не по официални данни е над 2 милиона души и както се досещате, тук сме имали най-много поръчки за изграждане и поддръжка на басейни.

Мечтата на почти всеки човек е да има къща с красиво дворче, а ако в него има и басейн, щастието ще е пълно.  Басейнът в двора е чудесно решение за справяне с лятните горещини и борба с жегата. Освен това си предимство, той е и място за забавление, особено ако имате малки деца. Те изключително много ще се радват на придобивката и ще се забавляват искрено.

Удоволствието да имате басейн в двора ви, може лесно да бъде изпълнено и то с малка сума пари благодарение на професионалните ни услуги. На пазара има богато разнообразие от сглобяеми басейни с различни конструкции, големина, височина, изработени от различни материали, но те не могат да се сравняват с преживяването на истинския басейн. Надуваемите басейни имат редица недостатъци, които развалят пълното удоволствие на дворния, частен басейн. Те са с евтини за покупка, но не могат да се мерят по дълготрайност с градените, което е от ясно … по-ясно.

Добре проектираният кръгъл, овален или правоъгълен басейн, може да стане основно място за забавления в дома ви, както и за бизнес срещи. Той носи радост и удовлетворение на собствениците си и е една страхотна инвестиция. Добрата новина за вас е че с професионалните услуги на фирма Baseini.eu не се изискват големи средства за постигането на тази цел. Разгледайте цените ни тук в сайта и сами ще се убедите. Изберете Вашия басейн и ни се обадете, за да сбъднем мечтите ви!

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Цялостно изграждане от копка до поддръжка на басейн в град София и страната от фирма Baseini.eu. Фирмата работи само с качествени материали и държи на доброто си име. Освен със строителство на басейни, дейността и включва и поддръжка и ремонт. Извършваме и единични услуги като например смяна на фолио за басейн, почистване на филтри и изграждане /прокопаване/ на канали за отвеждане на потока вода.

Разгледайте възможните избори за размери, височина, форма и фолио за басейн. Изберете най-подходящия за вас и се свържете с нас, за да изградим един чудесен басейн за вас и вашето семейство. Baseini.eu предлага страхотни разцветки за правоъгълни басейни, които може да разгледате тук в сайта ни. Ние предлагаме пълни решения и не е необходимо да търсите друга фирма, която например да изгради филтърно помещение или тръбопроводи за водопотока. Ние можем да осъществяваме пълна поддръжка след изграждането на басейна или да ви обучим да го правите сами. Всичко по ваш избор, клиентът има крайната дума в тази сделка.

За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която можем да получим, защото той ни препоръчва на свои приятели, познати и близки. Ние няма да ви разочароваме, доверете ни се!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.