Цялостно изграждане на басейни в град Стара Загора и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Стара Загора?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане на басейни в град Стара Загора. Градът на правите улици, Самарското знаме, Аязмото и много други забележителности.

Басейнът е място за забавления и една инвестиция в него би се отплатила многократно през годините, защото щастието носи ЗДРАВЕ, какво по-хубаво от това. Пазете здравето си, откъснете се от скучното ежедневие, забравете вредните навици – изградете си собствен басейн и се радвайте на живота, спортувайте. Плуването е най-щадящият тялото спорт, в който избягвате риска от тежки контузвания и закалявате всичките си мускули.

Изграждането на басейн от изкопни работи до поставяне на алуминиевата стълба е работа за Baseini.eu. Ние ще ви улесним като извършим всички дейности свързани с изграждането на новия ви басейн, като така ще ви позволим да се наслаждавате на почивката си. Да наблюдаваш професионалисти в действие е просто удоволствие, изпитайте го и вие – наемете ни да ви построим басейн!

Фирмата ни разполага с екип от специалисти с богат професионален опит, майстори в строителството на басейни. Те ще извършат всичко от проучвателните работи ( на терена), през изкопните работи, изливането на бетона, изграждане на водоотвеждащата система, филтрационната система и всичко останало, което ги съпровожда като дейност.

Ние използваме висококачествени сглобяеми и модулни системи за изграждане на басейн с немско качество. Това ни гарантира успеха и нови и нови клиенти, които да си поръчват басейн, аксесоари и дори абонамент за почистващите ни услуги. Доволните клиенти са редовни клиенти, това ще кажем на конкуренцията. Цените ни са ниски и много достъпни, просто ни се обадете и ние ще ви покажем на какво сме способни.

В Стара Загора имаме десетки доволни клиенти, които си изграждат басейни в дворовете на къщите си. Бъдете един от тях, изберете професионално изграждане на басейн от фирма Baseini.eu.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

 Baseini.eu предлага страхотни разцветки за правоъгълни басейни, които може да разгледате тук в сайта ни. Предлагаме чудесно, здраво фолио за пода на басейн, което ще ползвате години. Морско синият цвят прибавя страхотен ефект, който ви кара да се чувствате като в екзотичен остров и да се наслаждавате на почивката си. Всичко това на ниски и достъпни цени за изграждане на басейн и поддръжка. Страхотна новина за Заралии!

Басейните ни са зимоустойчиви, дори да замръзнат изцяло пълни до горе. Това няма да доведе до разширяване на стените и напукване на басейна. Устойчиви са и на земетресения, не подценявайте сглобяемите басейни на Trendpool.

За Baseini.eu доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи фирмата, защото той ни препоръчва на свои приятели, познати и близки.  Човек вярва на преценката на своите близки и също избира да се довери на фирми, доказали се в занаята. Всички в малка или в голяма степен се консултираме с някога, за да направим правилен избор. Както казват, не питай старило … питай патило!

Baseini.eu няма да ви разочарова, доверете ни се!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.