Цялостно изграждане на басейни в град Хасково и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Хасково?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане, монтаж на сглобяеми и модулни басейни в град Хасково. В града на Богородица, ние имаме десетки доволни клиенти. Много от тях избират вилите си на Кенана, за място за построяване на басейн, други в близките села: Мандра, Малево, Орлово и други.

Най-добрият басейн е личният басейн, този който си остава само за вас и вашето семейство и приятели. Той ще бъде на ваше разположение по всяко едно време, без входна такса без бактерии и микроби в него. Вие сами ще го почиствате или може да се абониране за услугите за почистване на басейни на фирма Baseini.eu и наши служители редовно ще почистват и поддържат пречиствателната система. Това е голямо удобство и улеснение за клиента, но все пак ако не желаете да се възползвате от тази услуга, наши служители ще ви обучат как да го правите, още щом изградят или сглобят басейна ви. Процедурата е лесна, особено щом имате вече имате изградена професионална пречиствателна ситема от фирма Baseini.eu, няма да имате проблеми.

Инвестицията в басейн не е голяма, но бихме казали много добра. Да имаш собствен кът за релакс в горещите летни дни е нещо прекрасно, дори и през студените месеци, разбира се с помощта на подходяща термо помпа. Ние предлагаме три модела термо помпи BP85, BP100 и BP120. Обадете се на телефон 0878 965 556 и ние ще ви направим оферта и безплатна консултация за всички въпроси, които ви вълнуват около бъдещия ви басейн. Сбъднете мечтата си, започнете изграждането на вашия басейн още днес, обадете се на фирма Baseini.eu!

Процесът на изграждане на басейн включва изкопни работи, изливане на фундамент и бетон, изграждане на бетонни подпорни стени, изграждане на инсталацията на басейна, трасето на водопотока, монтиране и поставяне на довършителните елементи : фолио, стълба, декоративни плочки и други.

Baseini.eu предлага и висококачествени Concept басейни произведени в Германия с различни размери и форма. Разгледайте сайта ни и изберете най-подходящия за вас. Например от Concept басейните Пакет Про– включва изолационни EPS блокчета, скимер, две дюзи, сифон, LED лампи, Предпазна кутия за трансформатор и кабел, пясъчен филтър състоящ се от филтриращ съд, включващ многопосочен страничен клапан, VA затягащ пръстен и мощна помпа, както и избор на стълбички във водата!

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Може да се обърнете към фирма Baseini.eu и за услуги за поддръжка и почистване на басейн. Разполагаме с добре обучени екипи от служители, които извършват услугата в района на град Хасково. Използваме само качествени и професионални почистващи препарати, които не вредят на човешкото здраве. Почистваме детайлно и водата след нас остава кристално чиста и годна за плуване. Удобството е че с нашите почистващи услуги, на вас няма да ви се налага да чистите сами басейна си, а и друго си е като го прави професионалист!

Изборът на фолио за пода на басейна ви не е погрешен, то е с UV защита, в два цвята – морско синьо (Blue lagoon) и пясъчно (desert sand) с 10 години гаранция. Освен това е напълно зимоустойчиво и топлоустойчиво, което е съобразено с климата в страната. 

Baseini.eu е специалист и в изграждането на модулни басейни, които изобщо не са за пренебрегване, тъй като трудно може да ги различите от останалите. Ние използваме само качествени материали от фирма Trendpool Германия, защото сме и техен официален представител за България. Доверете се на немското качество в изграждане на сглобяеми и модулни басейни!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.