Цялостно изграждане на басейни в град Ямбол и страната

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, a и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Цялостно изграждане на басейни в град Ямбол?

Baseini.eu предлага цялостни услуги по изграждане, монтаж на сглобяеми и модулни басейни в град Ямбол. Разположен на двата бряга на река Тунджа, градът е център на област Ямбол.

Най-голямата радост през лятото за малките, а и за порасналите деца е басейнът. Той е място за забавления и разхлада в горещите летни дни. Възрастните също го обожават, той е една страхотна инвестиция, за която няма да съжалявате.

Фирма Baseini.eu предлага професионално изграждане или сглобяване на модулни басейни с различни форми и големи. Предимството на нашите услуги е цялостното, пълно изграждане на басейна, заедно с пречиствателната станция към него, водоотвеждащите канали, монтажа на стълбата, чак до покривалото. Веднъж наел ни клиентът няма защо да се притеснява, всичко ще бъде изпълнено по план, без да се налага да се търсят други фирми за част от изграждането. Това е голямо удобство и предимство на нашата фирма – цялостни услуги по изграждане и ремонт на басейни в град Ямбол и областта.

Нашите служители са истински професионалисти в своята работа и са се усъвършенствали във всяко едно отношение към изграждането и ремонта на басейни. Baseini.eu е на пазара на услуги за изграждане и ремонт на басейни вече повече от 15 години и е сред предпочитаните фирми в района на град Ямбол.

Предлаганите от нас модерни пречиствателни системи ще гарантират доброто качество на водата в басейна ви. Това е от голямо значение, защото ако водата се замърси и не се пречисти, тя може да ви разболее. Разбира се това няма как да се служи, ако изберете професионалните ни услуги за поддръжка и почистване на басейни в град Ямбол. Наши служители ще се грижат редовно за чистотата на водата в басейна ви. Ние използваме само качествени почистващи препарати, които гарантират чиста и безопасна вода и само хубави спомени с басейна ви.

Все пак, ако предпочете сами да чистите басейна си, след като го изградим, сглобим, ние ще ви инструктираме за безопасното му използване и за правилния начин на почистване. Нашите служители са много любезни и отзивчиви и ще ви обяснят в детайли всяка една подробност. Веднъж избрали професионалните услуги на фирма Baseini.eu няма да има за какво да се притеснявате, ние предлагаме цялостни решение по изграждане, сглобяване, ремонт и поддръжка на басейни в област Ямбол.

Ние предлагаме цялостни решения, обадете се на телефон 0878 965 556 или направете запитване през сайта ни, за да получите Вашата специална оферта за строителство на басейн или поставяне на модулни системи.

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Обадете се на фирма Baseini.eu за услуги за поддръжка и почистване на басейн. Разполагаме с добре обучени екипи от служители, които извършват услугата в района на град Ямбол. Използваме само качествени, професионални почистващи препарати, които не вредят на човешкото здраве. Почистваме детайлно и водата след нас остава кристално чиста и годна за плуване. Удобството е че с нашите почистващи услуги, на вас няма да ви се налага да чистите сами басейна си, а и друго си е като го прави професионалист. Разликата е голяма, но все пак, ако желаете, може да ви обучим да го правите и сами.

Използването на фолио за пода на басейна ви не е погрешно, то е с UV защита, в два цвята – морско синьо (Blue lagoon) и пясъчно (desert sand) с 10 години гаранция. Освен това е напълно зимоустойчиво и топлоустойчиво, което е съобразено с климата в страната. 

Baseini.eu е специалист и в изграждането на сглобяеми и модулни басейни, които изобщо не са за пренебрегване, тъй като трудно може да ги различите от останалите. Ние използваме само качествени материали от фирма Trendpool Германия, защото сме и техен официален представител за България. Доверете се на немското качество в изграждане на сглобяеми и модулни басейни!

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.