Цялостно изграждане на басейни в София и цялата страна

Ние не се ограничаваме само с изграждането на басейна, но и с допълнителни услуги.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Как протича процесът по изграждане на басейн?

naprava-na-izkop

1. Направа на изкоп за басейна

izlivane-na-fundament-beton

2. Изливане на фундамент и бетон

izgravdanjdane-na-betonni-podporni-steni

3. Изграждане на бетонни подпорни стени

instalaciq-na-basein

4. Изграждане на инсталация на басейна

zavarshen-basein

5. Завършен басейн

Какви басейни предлагаме ние ?

Кръгли басейни – Кръглият басейн е подходящ за клиентите, които не разполагат с голямо пространство в своя дом, но искат да се насладят на летните горещини като се разхлаждат около басейна. Диаметъра варира между 3,50м. и 5.00м. За дълбочината клиентите имат избор между 1.20м. и 1.50м. , което може да компенсира големината и да се чувствате удовлетворени.

Овални басейни – овалния басен е отлична инвестиция, ако обичате не само да се разхлаждате, но и да плувате. Ако имате това желание, то овалния басейн е точно за Вас! Дълбочината е достатъчна, за да можете да плувате спокойно, а дължината и ширината варират между 4.9м. х 3.00м. до 8.00м х 4.00м. Басейнът позволява и монтаж на джет, който предлага на хората да плуват срещу течението.

Правоъгълни басейни EPS – ако искате басейнът Ви да има форма на идеален правоъгълник и да прилича на олимпийски, то това е най-подходящия вариант за Вас! Блокчетата се запълват с бетон и се създава една много устойчива конструкция, която може да бъдя обгърната от фолио, създаващо усещане за моркото дъно. Изборът е изцяло във Вашите ръце, не се колебайте!

Доказани професионалисти в изграждането на сглобяеми и модулни басейни

Нашият екип има изключително богат опит с всякакви видове басейни и не случайно сме избрали да бъдем партньори с немските басейни Trendpool. Те са изработени изключително качествено, което е задължително условие за нас, тъй като през годините разбрахме колко е важно всеки клиент да остане доволен. Опитът ни също показва, че удоволствието от басейна, който е с утвърдено качество, е по-дълготрайно.

  • Ние сме фирма с история и традиции в изграждането на басейни

Изграждаме не само сглобяеми басейни, а също така и басейни с EPS блокчета, стъклопластови басейни, керамични басейни и модулни басейни. Традицията на екипът ни е да помогнем на всеки един клиент да направи правилния избор за своя дом, за да може да се наслаждава без да му липсва нещо. Именно ние можем да Ви помогнем най-добре, защото сме се докосвали до най-различни видове и марки басейни.

  • Доверете ни се и ние ще изградим Вашия мечтан басейн!

Цени за изграждане на басейни

Предлагаме изключителни цени за изработка, монтаж и поддръжка на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Всеки един компонент и всеки един продукт е с изключително добра изработка. Не се притеснявайте от това да имате басейн. Ние можем да Ви демонстрираме, че това удоволствие в дома не е повод за тревоги. Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящото за Вас и ще ви помогнем да прекарате незабравими моменти около красиво изработения Ви и професионално монтиран басейн.

Не се колебайте да ни позвъните. Готови сме да отговорим на Вашите въпроси и да предложим това, в което сме най-добри, а именно басейните. Монтирали сме стотици басейни през годините и винаги можем да Ви дадем правилния съвет, от който се нуждаете. Не изпускайте възможността да се разтоварите след тежък работен ден като плувате в собствения си басейн.

Ние сме тук, за да Ви сътрудничим при всякакви въпроси и ситуации!

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.