Ремонт на всякакви басейни в София и цялата страна

С повече от 20 години опит в ремонтирането и поддръжката на басейни, ние можеш да Ви гарантираме, че ще ремонтираме вашия басейн професионално и на добра цена.

  • Изграждаме филтърни помещения, предпазващи филтрацията ви невредима.

  • Прекарваме трасета, които позволяват на водата да се движи максимално безпрепядствено.

  • Ремонтираме всякакви басейни с линер, бетонови, стъклопластови, както и реставрирането им.

  • Правим профилактика, включваща третиране с препарати, почистване с робот и профилактика на филтрите.

  • Отстраняваме течове и предлагаме алтернативи, за да предотвратим повторната им поява.

  • Предлагаме абонаментно обслужване, ако искате басейнът Ви да е в сигурни ръце!

Ремонтът на басейна е наша грижа!

Ако имате повреда в басейна или нещо Ви притеснява, губи се вода и не знаете защо, басейна не се филтрира добре или има друго неприятно за вас нещо, то ние сме тези, които търсите! Работили сме с много марки басейни и това е едно от нещата, които ни прави най – добрите в бранша! Ако имате повреда ние винаги можем да предложим решение!

Има проблеми, които са често срещани, заради некачествени продукти или просто елемент е остарял и трябва да се подмени. Това не трябва да Ви притеснява, тъй като екипът ни се е сблъсквал с всякакви ремонти, за всеки от които имаме процедура. Наистина няма вечни неща, но ние ще бъдем тези, които можем качествено да заменим или поправим нещата.

Едни от най-често срещаните проблеми е загуба на вода от басейна. Правилната стъпка към решаването му не е хаотично да търсим причината и да сменяме компонентите един по един. Правилната стъпка е по реда на движението на водата ние да проследим къде се корени проблема. Важно е в какви ръце ще попаднете, а ние сме професионалисти.

ремонт на басейн

Ремонтът не е обвързан с десетки майстори

На първо място същината на ремонтът не зависи от броя на майсторите, а от квалификацията им. Затова ние залагаме не на количеството, а на качеството! Имаме необходимите знания и умения да поправи всеки компонент и следваме процедури по ремонтиране, реставриране, подмяна или локализиране на проблем. Доверете ни се!

  • Ще получите най-доброто експертно мнение при нас

За над 10 години опит в изграждане, ремонт и поддръжка на басейни ние сме научили много. Едно от важните неща е да съгласуваме всички възможни варианти на ремонт, както и да предложим различни идеи И най-важното е, че за решаването на един проблем е нужно първо да се установи, че има такъв, а ние предлагаме и прегледи!

  • Ремонтът не е обвързан с притеснения, ако се обърнете към правилните майстори!

Цени за ремонт на басейни

Предлагаме изключително добри цени за частично и цялостно ремонтиране на басейни

Всички цени са индивидуални. За да получите информация се обадете на посочения телефон 0878 965 556

Ovalpool Setvergleich

Свържете се с нас

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ – 0878 965 556

Ние сме професионална фирма за цялостна изработка на всички видове басейни. Работим с една от най-доказаните немски фирми за басейни и сме техен официален представител.