ozonirane-na-baseinaХидромасажното оборудване за басейни е чудесен начин за облекчаване на напрежението и умората и бързо възстановяване. Повече за ефекта на хидромасажа и хидротерапията върху тялото можете да научите в раздел СПА басейни.

Препоръчват се хидромасажни дюзи, въздушни и хидромасажни гейзери да се монтират в плитката част на плувния басейн, на дълбочина не повече от 1,35-1,4 m.

Принципът на действие на хидромасажното оборудване за басейна: мощна помпа взема вода от басейна през всмукателния отвор и я връща през специални дънни или стенни дюзи.

Хидромасажни гейзери

Гейзерът е инсталиран на дъното на басейна и придава на басейна прилика с естествен резервоар с извори. Това оборудване за басейна има не само несъмнен декоративен, но и прекрасен масажен ефект.

Многоструйни масажни устройства

Този тип оборудване за басейни може да се използва с еднакъв успех както в плувни басейни, така и в СПА центрове. Хидромасажните дюзи са разположени така, че различните части на тялото да са в зоната на действие (рамене – кръст – крака).

Комплектът включва: вградени части (бронз) с предни панели (пластмаса или неръждаема стомана), свързващи фитинги, помпа.

Хидромасажната апаратура за многоструйни басейни се използва основно при изграждането на масажни пейки в плувни басейни и при изграждането на стационарни спа центрове.

Аксесоари за системи за въздушен масаж

Ефектът от перлените вани помага да се премине към режим на релаксация. Енергично пулсиращо течение, топло и кадифено, дава усещане за комфорт и релаксация и насища кожата с животворен кислород. Аеромасажните плато се използват за оборудване на хидромасажната зона на плувния басейн и при изграждането на хидромасажни спа басейни.

Как работи: Въздушният компресор издухва въздух през полирана аеромасажна плоча от неръждаема стомана.

Стационарни басейни с хидромасаж

Технологията в конструкцията дава възможност на купата на спа басейна да се придадат най-странните очертания и да се създаде необходимия брой седалки с удобна анатомична форма. Тази техника е особено подходяща за създаване на зона за отдих под формата на ъгъл в дивата природа.

Най-модерното оборудване за хидромасажните басейни на спа центъра ще осигури голямо разнообразие от водни процедури и максимална релаксация. Хидромасажните дюзи, разположени на различни височини, ви позволяват едновременно да масажирате няколко части на тялото с насочена струя.

Аеромасажът ще допълни този ефект с ефекта на перлените вани, насищайки кожата с животворен кислород. Бързият гейзер ще придаде на спа басейна допълнителна прилика до естествения басейн с извори, мощен пулсиращ поток покрива цялата повърхност на тялото.

Различни комбинации от оборудване за джакузи и широка гама от цветове на мозайки за декорация на купа ви позволяват да създавате безкраен брой опции.