игри-за-плувен-басейн

Игри и дейности за плувен басейн

Басейните не са само за деца – както и игрите за плувни басейни! Предизвикайте половинката, братята и сестрите си или съседите си на едно от тези забавни занимания в басейна за възрастни. Независимо дали забавлявате група или сте само вие и съпругът ви, тези творчески игри за двама или повече играчи ще ви накарат да се движите, да изгаряте калории и да прекарате прекрасен ден край басейна. И така, какво чакаш? Пляскайте малко слънцезащитен крем и нека да плуваме!

Игри за плувен басейн

Денят в офиса беше дълъг. Отпуснете и освободете вътрешното си дете с някои от любимите ни игри в басейн за възрастни. Независимо дали имате двама играчи или 10, ще намерите страхотна игра за групи от всякакъв размер. Направете си тренировка, изпуснете напрежението и най-важното е да се забавлявате! Ето няколко идеи, които да ви помогнат да накарате топката да се търкаля – или да лети във въздуха!

Състезание с плажна топка: Тази игра със сигурност ще накара сърцето ви да тупти. Двама или повече играчи се състезават помежду си от единия край на басейна до другия, но има малка тънкост: всеки играч трябва да държи плажна топка по всяко време. Ритайте с тези крака чак до финалната линия!

Игри за плуване на Starlight: Басейнът е най-вълшебен под звездното нощно небе. Игрите за плуване Starlight са идеални за онези топли летни вечери край басейна! Според производителя, всеки комплект се доставя с консумативи за 10 игри с блясък в тъмното.

Игри за плувен басейн (Направи си сам)

Кой казва, че имате нужда от изискани играчки, за да се забавлявате в басейна? Пропуснете скъпите джаджи това лято и вместо това изпробвайте тези игри за басейн „направи си сам“.

Фризби плувка: Всичко, от което се нуждаете за тази игра, е фризби или два, плюс някои малки плаващи предмети (като топки за пинг понг, топки за гъвкавост, гъбени топки за басейни или монети). Сложете фризбито по гръб, след което се опитайте да хвърлите предметите вътре. Допълнителни точки за перфектен изстрел!

Подмазана диня: Тази отборна игра е толкова шантава, колкото звучи. Лесна за игра, но трудна за победа, ще ви трябват само два елемента за започване: диня (за предпочитане от малката страна) и нещо хлъзгаво, за да я покриете. Например можете да използвате Криско, рапично масло, растително масло или вазелин. Един човек започва играта, като хвърля намазнената диня в центъра на басейна. За да спечелят, играчите трябва да подадат динята към страната на басейна на другия отбор, като вкарват точки за всеки „гол“.

Съвет: За бонус забавно тематично парти сервирайте коктейли от диня на вашите пораснали гости. Обикновените динени филийки правят здравословна и хидратираща закуска за вашите най-малки. Има ли нещо, което любимите ни плодове през лятото не могат да направят?